Vi ste sada na sajtu:  eduzdravlje.com/Edu za Roditelje/Osloni se na Nauku.........

Sta pijete u vodi koja je u plasticnoj boci? Pa mi onda kazite da ne znate odakle svakojake bolesti? 

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/toxic-pfas-forever-chemicals-found-bottled-water/

Children's Health Defense® is a 501(c)3 non-profit organization. Its mission is to end childhood health epidemics by working aggressively to eliminate harmful exposures, hold those responsible accountable, and to establish safeguards so this never happens again. June/18/21

‘Concerning’ Levels of Toxic ‘Forever Chemicals’ Found in Bottled Water

A new study by scientists at John Hopkins University found 15 different types of PFAS chemicals in bottled water. The testing found “purified” bottled water had “significantly less PFAS” compared to “spring” water.

https://www.infowars.com/study-finds-human-feces-filled-with-plastic/

 

STUDY FINDS HUMAN FECES FILLED WITH PLASTIC

Over 95 percent of the particles came from plastics utilized in the packaging and storage of food products

 
 

A new study has detected traces of plastic in the feces of people throughout Europe and Asia.

According to Dr. Philipp Schwabl, researcher at the Medical University of Vienna, plastic particles were discovered in the stool of the study’s 8 participants.

The volunteers, hailing from Finland, Italy, Japan, the Netherlands, Poland, Russia, the UK, and Austria, were told to keep track of their diet for one week in order to determine roughly how much plastic they were exposed to.

An average of 20 particles, referred to as microplastics, were found in every 3.5 ounces of stool.

Over 95 percent of the particles came from plastics utilized in the packaging and storage of food products.

As noted by Web MD, the plastics “included polypropylene used in bottle caps, polyethylene terephthalate (PET) used in drink bottles, polystyrene found in plastic utensils and cups, and polyethylene used in plastic bags and storage containers.”

Schwabl, who described the findings as “astonishing,” stated that despite plastic’s many important uses, humans should attempt to reduce its reliance on the material.

“I believe that trying to reduce plastic usage and plastic-packed food might be beneficial for nature and for us,” Schwabl said. “Certainly, plastic is a very useful material and has a lot of clever applications. But maybe we should try to rethink about the necessity of abundant plastic use, and search for and support ecological and sustainable alternatives.”

Scientists say it is still too early to accurately determine what effect the consumption of microplastics will have on human health.

The study comes just days after a report from the National Geographic stated that microplastics can also be found in 90 percent of table salt.

https://www.infowars.com/study-finds-human-feces-filled-with-plastic/

 

=============================================================================================================================================================================================================================================

 

================================================================================================

 

Who Owns Big Pharma + Big Media? You’ll Never Guess.

BlackRock and the Vanguard Group, the two largest asset management firms in the world, combined own The New York Times and other legacy media, along with Big Pharma.

Dangerous chemicals in your cereal & exploring native housing crisis (E832)

A new report confirms fears about the dangerous chemical glyphosate in popular breakfast foods.

 Watch 00:00 - 07:46 min.

https://www.rt.com/shows/watching-the-hawks/442316-chemical-glyphosate-breakfast-food/

 ===========================================================================================================================================================================================================================================

Vi ste sada na eduzdravlje.com/Edu za Roditelje/Osloni se na Nauku

 

https://rokma2.blogspot.com/2020/08/blog-post.html?m=1

ОВЕ ЉУДЕ КОРОНА НЕ НАПАДА! Pise Nemacki doktor Anesteziolog!!!!

 

 

Хаџи др Јелена Јанковић: Свето Причешће – универзални Лек (размишљања једног лекара)

Корона и страх

Страх се јавља пре свега од вируса, од болести и преношења истих, а у основи леже егзистенцијални страх и исконски страх од смрти. У условима свеопште смутње и пометње на удару се нашло и Свето Причешће као Света неупитна Тајна за хришћане, а тајна, тојест непознаница за оне који то нису или се хришћанима само условно назвати могу. У тексту Епископа бачког др Иринеја „Причешће – извор здравља или извор болести?“ Епископ на свеобухватан начин у потпуности разјашњава новонасталу проблематику из теолошког угла и наводи значајне теолошке и историјско- медицинске чињенице.

Једноставно разјашњење ситуације – свако има право да верује у шта жели

Ситуација је крајње једноставна. За све нас је питање вере: верујем ли у Васкрслог Господа? Ако верујем и себе називам хришћанином, онда следим Христа и Његове заповести. Избор је, дакле, једноставан: или верујем или не! Ово право није само Богом дан избор већ и право регулисано и Уставом и Законом о Црквама и верским заједницама, у којима су гарантована верска права и слободе.

У данашње време сведоци смо увођења разних нових интерпретација такозване равноправности, нових права и подела, слобода, ненормалности, а вербално се свакодневно крше основна људска права и верске слободе. Скандалозно је да се у емисијама забавног карактера Црква и вера извргавају руглу. Недопустиво је да се јавно улази у конфликте у црквеним круговима и да се још више збуњује народ. У Цркви постоји јасна хијерархија која мора да се поштује. Срамно је да неко себи даје за право да јавно коментарише и критикује црквене великодостојнике. Да подсетимо и да ниједна држава ни у једном тренутку није забранила богослужења, нити причешћивање верника, јер на то нема ни права, али се упркос томе подигла непотребна медијска хајка. Да л` се то враћамо у доба првих векова кад су хришћани гоњени само зато што су хришћани? Када су добровољно страдали за Христа? Чак и тада, када су их убијали и гонили, бацали пред дивље звери, нису им забрањивали Свете Тајне. Напротив, хришћани су их носили са собом. Да л` то данас руља поново виче: „Распни га, распни га!“?

Новонастала ситуација се може посматрати као сензационалистичко-политичка медијска кампања против Светог Причешћа, суштински против саме Цркве. Напад на Причешће је напад на верника, на Цркву, на Христа лично.

С тим у вези је још у марту, на почетку кризе, Синод Српске Православне Цркве издао саопштење у коме се између осталог каже да ће се у Цркви поштовати прописане мере за овај тешки период, али да нико нема права да улази у литургијски простор и било шта мења било у начину богослужења било у начину причешћивања верника, као и да Свето Причешће као најсветије и најважније за вернике не сме да им се ускрати. Уосталом, нико се не причешћује на силу већ добровољно. На тај начин се Синод оградио од будућих манипулација и на време стао у заштиту верника и православне вере и традиције.

Избор хришћанина и шта за њега представља Свето Причешће

Од када је одслужена прва Литургија, причешћивање Светим Телом и Крвљу, којима смо скупо искупљени, представља за хришћане сједињавање са Христом, Богом Живим, на исцељење  душе и тела. Свето Причешће је Лек бесмртности, Лек за душу и тело. Сврха служења Литургије је узношење славословља и молитве Богу, силазак Светог Духа на Часне Дарове, тојест хлеб и вино, претварање истих у само Тело и Крв Господа нашег Исуса Христа и сједињавање са Христом кроз причешћивање. За хришћанина, у Чаши, тојест у Светом Путиру, налази се само Тело и Крв Христова, највећа Светиња, те је самим тим немогуће да се било шта рђаво у њему нађе. Несумњиво је да се у црквеном простору, као и у простору уопште, налазе голим оком невидљиви микроорганизми, и то на предметима и људима, али не и у Светој Чаши. То представља суштину хришћанског веровања.

Свако од нас има пред собом логичан избор: да верује да Живи Бог постоји или не. Ако не постоји, веровао или не, резултат је исти, последица је иста. Али ако постоји, а вера изостаје, пропаст је неминовна. Ако верујеш –  спасен си за вечност.

Из угла неверујућих – одакле долази страх

Зашто се одједном Причешћем баве они који се можда никад нису причестили или се засигурно не причешћују? Зашто се диже толика бука? Људи се боје заразе. За оне који не верују, у Чаши се налази обичан хлеб и вино у коме могу да се нађу и микроорганизми. Они не разумеју потребе и начин размишљања верујућих и осећају се угрожено. Страх је одговор. Људи не поштују једни друге нити туђе изборе. Ово је нарочито изражено када се нађу у егзистенцијалној кризи.

Ако упоредимо број активних хришћана који учествују у светој Литургији, и то у свим градовима, у односу на укупан број становника, видимо колико мали број верника, нажалост, уопште долази на Литургију и колико се мало њих од тог броја причести. Шансе за заразу у храму много су мање него у кафићима, ресторанима, супермаркетима, лифтовима, јавном превозу и тако даље. Замислимо колико хиљада људи дневно седи на седиштима у јавним просторима, колико руку дотакне шипке у јавном превозу, колико је људи у кафићима пило из
исте чаше и користило исту кашичицу која је вероватно ручно опрана и није дезинфикована ни стерилисана? Колико пушача баца опушке по улици и унаоколо као потенцијални извор заразе? Пљувачка се налази и на опушцима и потенцијално је заражена корона-вирусом. Зашто нико од душебрижника за ствар јавног здравља није предложио да се забрани пушење у читавој земљи јер се у форсираном издахнутом ваздуху из плућа приликом пушења теоретски налази већа количина вируса него приликом нормалног дисања? Да се направе специјални бункери у којима може да пуши петоро људи на 1,5 метара одстојања? Звучи бесмислено, зар не? Колики је број пушача у земљи у односу на број верника који се причешћује? Колико је потенцијално заражених међу њима? Шансе да се човек зарази постоје свуда, а највеће су тамо где је велика концентрација вируса, на пример у болницама, и тамо где је велика концентрација људи. Чак и ако стварима не бисмо приступили као верници, закључили бисмо да је много већа вероватноћа да се неко зарази хватањем за кваку него причешћивањем. Ризик од преношења заразе преко усана је мањи него преко руку. Да ли заиста мислите да можете у потпуности да се изолујете и 100% да се заштитите?

Зашто се бојати да би шачица верника или свештеника и теоретски могла да, не дај Боже, прошири епидемију? Опасности од заразе вребају на сваком кораку. Шта ако је баш онај који меси хлеб који свакодневно купујемо заражен, а нема симптоме и није тестиран? Кроз колико руку прође и са ким дође у додир тај хлеб, као и већина ствари које свакодневно купујемо и употребљавамо?

Не заваравајмо се да ми бирамо –  вирус бира нас! Једино у шта се можемо поуздати је одбрана, то јест добар имуни систем и Божја помоћ. Ни у јединицама интензивне неге и у изолацији није могућа 100% изолација и заштита. Чак ни хирушке маске не штите у потпуности. Оне су важна мера предострожности, али већ после сат времена, или чим се овлаже, треба их заменити јер више нису непропусне. На њима се такође могу размножавати микроорганизми. Зато их треба што мање додиривати, редовно мењати и, уколико су платнене, често прати на високој температури.

Колико само људи пије лекове верујући да им помажу, и помажу им, упркос доказаним нежељеним ефектима. Причешће нема нежељених ефеката. Свети Владика Николај је експлицитан: „Како се неко може разболети од лека?“ Колико се људи свесно трује и трује своје ближње дуванским димом? Колико људи свакодневно у тело добровољно уноси разне хемикалије, а дошло се до тога да се доводи у питање Свето Причешће? Човек се може заразити на разне начине, а више независних студија је показало да је ризик од заразе приликом причешћивања минималан и занемарљив у поређењу са другим начинима заразе. Резултати студија су објективни и заснивају се на истраживањима, без могућности утицаја личних или религиозних убеђења научника и лекара који су их објавили.

Инфектолог O.N. Gill 1988. године објавиo jе студију „Света Чаша као извор инфекције“. У закључку је навео да нема података да се преко Свете Чаше могу пренети микроорганизми. Разлог је синергистичко антибактеријско дејство метала од ког је Чаша направљена и алкохола у вину, али и чињеница да се ланеном крпом бришу уста верника и сасуди. Навео је и да трансмисија микроорганизама не значи обавезно и инфекцију. Питање је која количина вируса је потребна да би се човек заразио. Вирус ван људског тела не може да се размножава и сигурно не у тако кратком временском року. Закључио је и да нема доказа ни да се HIV и Hepatitis B могу пренети Причешћем. Постоје, по овом аутору, индиције да би се можда директно, али у ретким случајевима, могао пренети вирус херпеса уколико неко има рану на устима, али је у односу на друге начине преношења херпеса овај пут преноса занемарљив.

G. Dorff објавио је 1980. године студију „Ризик од Причесне Чаше“. Закључак његове студије је био да је број микроорганизама нађених на рубу Чаше после причешћивања занемарљиво мали и да варира од особе до особе. Ризик од евентуалног преношења заразе је знатно мањи у односу на друге начине трансмисије.

Године 1997. објављена је и епидемиолошка студија у којој је  праћено 621 особа које се редовно причешћују, чак и свакодневно. Дошло се до закључка да они нису под већим ризиком од заразе у поређењу са особама које се не причешћују.

Године 1998. у америчком Journal of Infection Control објављена је студија „Ризик од инфекција пренетих преко Причесне Чаше“. Закључак ове студије је идентичан као и у претходним студијама. Значајно је да се ова студија позива на још осам референтних студија са сличном тематиком везаном за микроорганизме и Причешће.

Године 1999. Америчко друштво за контролу инфекција и  болничку епидемиологију (Тhe Society for Healthcare Epidemiology of  America) објавило је као одговор на контроверзне расправе о могућности заразе приликом Светог Причешћа студију „Мали ризик од заразе преко Причесне Чаше“. Тестирано је 681 причасника и дошло се до закључка да постоји само теоретски ризик од трансмисије, али је толико мали да је занемарљив. Људи  који се причешћују редовно и/или свакодневно нису под већим ризиком од инфекције у поређењу са онима који се не причешћују. У закључку стоји још и да се ризик, иако веома мали, додатно смањује брисањем уста причасника и Сасуда.

Већину верника који редовно долазе у цркву на богослужења и причешћују се чине стари и болесни људи.  Да се Причешћем може проширити зараза, колико би се њих кроз векове заразило и умрло? Ко би се добровољно причешћивао? У условима ван и/или у току епидемија грипа, али и куге, колере и тако даље, прво би се  разболели свештеници, јер они употребе (читај: попију из Чаше) остатак Причешћа после причешћивања верника на свакој Литургији. Ко би добровољно постао свештеник? Заразила би се сигурно и већина, ако не и сви присутни верници, што, како је вишевековно искуство показало, никако није случај.

У време епидемије великих богиња (Variola vera) 1972. године у тадашњој Југославији власти су тражиле од Цркве да се уведе причешћивање сваког верника стерилизованом кашичицом, на што Црква, наравно, није пристала, али се епидемија због тога није раширила.

У свом тексту Епископ бачки др Иринеј износи примере свештенослужитеља, па и наших савременика, као пример да Свето Причешће никад није било и самим тим не може бити извор заразе. Бројни су свештеници који су служили при болницама и на инфективним клиникама и причешћивали пацијенте оболеле од туберкулозе и разних других инфективних болести, па чак и губаве, и користили Свете Дарове после њих, а да се при том нису заразили. Свети Филарет Московски је храбро служио и за време епидемије куге, која је много опаснија од корона-вируса. Владика Макарије је само један од примера бројних мисионара, који је служио и мисионарио преко четрдесет година у Африци, где још увек владају озбиљне инфективне болести,  и никада се није заразио. Свети Јован Шангајски је једном приликом причестио жену која је оболела од беснила. Она је, мученица, доживела напад непосредно после Причешћа и испљунула, заједно са пеном из уста, и Свето Причешће. Како честица Светог Прицешћа не сме да буде бачена, Владика је покупио честице са пода помешане са пеном и ставио их у уста. На упозорење присутних да је беснило јако заразно, он је мирно одговорио да су то Свети Дарови и ништа му се није догодило. Није се заразио.

Аргумент да ми не знамо како је раније било не може послужити као аргумент. Ми и те како знамо из историје медицине како је било у првим вековима и касније, у каквим се нехигијенским условима живело: није било средстава за хигијену, није било ни тоалета, ни тоалет-папира, градске канализације су се тек касније појавиле. Врло често није било ни чисте воде, није било прибора за јело, па се јело се рукама, није било дезинфекционих средстава, није било лекова већ су се користиле биљке као медикаменти. Људи су често умирали од разних инфекција. После разних терапијских поступака и хирушких интервенција, у почетку углавном ампутација, а касније, са развојем хирургије, и других интервенција, постоперативне инфекције односиле су преко половине оперисаних. Масовно се умирало и у доба епидемија. Људи су се обраћали Цркви, веровало се у лековитост молитве, освећене воде и Светих Тајни. Обраћали су се Богородици и светитељима са молитвом да зауставе епидемију и пошасти, баш као што чине и данас. У условима који са данашњима не могу да се пореде, људи су живели, учествовали у богослужењима и причешћивали се око две хиљаде година.

Оно што сигурно знамо јесте да им Причешће нису стављали у салвете, јер салвета и папирних корпица тада није ни било. Свако време носи своје бреме. Људи долазе и пролазе, а Црква и традиција опстају. Израз је крајње гордости у мишљењу да је новонастала ситуација посебна и другачија од историјских чињеница, као и да је могуће бити изолован од других људских бића и од живота.

Лично мишљење једног лекара

Као лекар, анестезиолог у Немачкој, на одељењу интензивне неге, свакодневно се суочавам са критично оболелим пацијентима, између осталих и са оболелима од корона-вируса у терминалној фази. Ми, анестезиолози, свакодневно доносимо одлуке у оквиру максималне интензивне терапије, између осталог и кога ћемо да интубирамо и ставимо на респиратор, а за кога више нема шансе. Константно корачамо по танкој линији између живота и смрти. Свакодневно сам сведок колико су наше људске могућности и са најсавременијом опремом, достигнућима и лековима ограничене. Лекар лечи, а Бог исцељује. Ми лекари урадимо све што је у нашој моћи, користимо сва знања, ресурсе и искуство које смо по Божјој милости имали прилике до тог тренутка да стекнемо да бисмо помогли пацијенту, а онда чекамо, јер Бог има последњу реч.

Није лако ујутру кад кренем на посао. Знам да ћу бити у контакту са корона-вирусом и да могу да се заразим сваког тренутка. Најтеже ми је ових дана да гледам неке од својих колега, сада као пацијенте, како се боре за ваздух, да их гледам у кревету, без свести, беспомоћне, прикључене на респираторе, сећајући се заједничке борбе за пацијенте и њиховог осмеха негде у пролазу. Питам се ко је следећи. Иако знам да за њих чинимо све што је у људској моћи, често нема побољшања. Једино могу да их препустим Богу и да се надам да у некој широј слици у вечности све ово има смисла и да ће неко добро да донесе.

Свако јутро пре него што кренем на посао, прекрстим се и кажем себи: идем, па како ми Бог да! Нека буде воља Твоја! И, исто тако, знам да сам се причестила и чврсто верујем да сам заштићена. Хвала Богу, и после три месеца и небројено много пацијената, још увек сам здрава, што за велики број својих колега, на жалост, не могу да кажем.

Пацијенти, када су суочени са смрћу, сви верују у нешто. Већина њих се тада сети Бога.  Из искуства знам да најбоље пролазе они пацијенти који имају поверења у лекара, који верују у излечење и који се уздају у Божју помоћ. Чак и ако дође њихов час, они умиру мирно и спокојно. Страшне су муке безбожника и оних који ни у шта не верују, који умиру бесни и очајни. У болести су сви исти. А смрт је неминовна за све нас. Питање је: шта ћемо после тога? Истраживања су показала да позитивна антиципација значајно утиче на смањење постоперативних компликација и повољно утиче на позитиван ток болести. Нема бољег лека ни превенције од вере. Као лекар и верник причешћујем се, по благослову, редовно. Свето Причешће сматрам универзалним леком за душу и тело. Чврсто верујем да Причешћем Светим Тајнама свако добија лек по својој потреби и не би ми пало напамет да се не причестим иако често знам ко се испред мене причешћује и од чега болује, јер знам и Кога примам. У медицини је познат плацебо ефекат. „По вери вашој нека вам буде“ (Мт. 9:29)! Али у Светом Причешћу нема плацеба. Ми верујемо да је само Тело и Крв Господа Исуса Христа лек. Да ли је ова Тајна икад истражена? Не би смела да буде, јер то би било светогрђе и унижавање Причешћа. „Ко има уши, да чује!“ (Мт. 13:9).

Па ипак, по Својој великој милости, снисходећи раслабљеном човеку, Господ нам се често открива. Тако нам је у осмом веку објавио чудо у малом италијанском градићу Ланчано (Lanciano) док је још Христова Црква била јединствена. Наиме, током Литургије, у време Свете Тајне Евхаристије, у срцу свештеника који је служио изненада се јавила сумња да ли су заиста Тело и Крв Господња скривени иза хлеба и вина. Покушавао је да се ослободи тих сумњи, али су се оне упорно враћале. Јављале су му се мисли: „Зашто сам дужан да верујем? Ко ће доказати да вино постаје Крв, а хлеб Тело? Они се никако не мењају, мора да су то само символи!“ Док је изговарао речи Канона Евхаристије: „Те ноћи у којој беше предан Он узе хлеб у своје Свете руке и, благословивши, преломивши, даде Својим ученицима говорећи: Примите, једите, ово је Тело моје које се за вас ломи на опроштење грехова; тако и чашу по вечери говорећи: Пијте из ње сви, ово је Крв моја Новога Завета, која се за вас и за многе излива на опроштење грехова“, сумње га нису напуштале. „Није ли света Евхаристија само обред и не више од тога, није ли се Тајна вазнела заједно са Христом и отишла на Небо?“ У међувремену дошло је и претварање Дарова. Уз речи молитве он је преломио евхаристијски хлеб и тада је избезумљено вриснуо јер се у његовим рукама преломљени хлеб претворио у комад меса, тојест Тела, а у Чаши више није било вино већ житка Крв. Монаси који су се налазили у олтару били су у чуду, а свештеник избезумљен. Он је тада исповедио своје мисли и сумње које су чудесно разрешене. У овој цркви St. Legontian у Ланчану већ дванаест векова чувају се ови за време Литургије материјализовани Тело и Крв. Наравно да су ови чудесни Дарови привукли пажњу ходочасникâ и научникâ. Професор медицинског факултета Odardo Linoldi, стручњак за анатомију, патолошку хистологију, хемију и клиничку микроскопију при болници  Arezzo, спровео је са својим тимом 1970-1971. године истраживање и дошао до закључка да Свети Дарови представљају људску крв и тело. Тело је део мишићног влакна срца и садржи делове миокарда, ендокарда, нерва вагуса и део леве коморе срца. Oвaкав део представља и потпуно срце у његовој основној структури. Тело и крв припадају мушкарцу старом тридесет три године са крвном групом АБ. Крв садржи серум, протеине и минерале у процентуалном односу нормалном за човека. Задивљујуће је да су се Тело и Крв дванест векова сачували без икакве заштите, конзервирања или примене специјалних мера. Крв је течна и поседује сва својства свеже крви. Ruggero Bartelli, професор анатомије на Сијенском универзитету, радио је паралелна истраживања и добио потпуно исте резултате. У току каснијих поновљених експеримената, 1981. године, од стране др Linoli-ја са савршенијим апаратима резултати су поново потврђени. Лепотом овог чуда потврђене су нам Христове речи: „Заиста, заиста вам кажем: ако не једете Тело Сина Човечијега и не пијете Крви Његове, немате Живота у себи. Ко једе Моје Тело и пије Моју Крв има живот вечни; и Ја ћу га васкрснути
у последњи дан“ (Јн. 6:53-54).

Остала нам је као доказ и Торинска Плаштаница, платно у које је Христово Тело било умотано пре него што је положено у Гроб после Распећа. Године 1889. први пут је фотографисана и на негативу се појавио Христов Лик и Тело Христово. О пореклу Плаштанице говори чињеница да је направљена на начин који се примењивао пре две хиљаде година на Блиском Истоку и да су на њој пронађени и остаци полена биљака које расту само у Палестини. На њој се јасно уочавају отисци ранâ од бичевања, од трновог венца на глави и пробадања копљем. Ране одговарају страдањима Господа Христа баш као што су у Светом Писму описана. На Плаштаници је откривена крв АБ-крвне групе и нису откривене никакве хемикалије ни вештачке супстанце. Научници сматрају да је лик на платну могао остати осликан само под утицајем јаке светлости унутар Плаштанице и да је овако јака светлост могла засјати само у тренутку Васкрсења.

Сваке године на Велику Суботу у Кувуклију у Храму Христовог Васкрсења у Јерусалиму силази Благодатни Огањ и пали свеће у рукама Јерусалимског Патријарха. Огањ који гори, а не пече и не сагорева. Невероватно је да и поред толико опипљивих доказа већина људи на планети и даље не верује у Њега!

Божанско присуство обожује нас и храни. Читајући Свето Писмо, можемо да приметимо да свако ко је дошао у контакт са Господом Христом од најобичнијег грешног човека до краја свог овоземаљског живота постао је свет. Господ их је све примио и прославио. Исто тако верујем да се наше тело освети када се причестимо и сјединимо са Господом и да су и Чаша, тојест Путир, и кашичица освећени самим Христовим присуством.

Христос се не доказује научно

Вера није нешто што се научно доказује. Христос се не ставља под микроскоп. Вера се не прилагођава околностима. Христос се не прилагођава нама. Он је исти јуче, данас и сутра, ми смо ти који смо трулежни и пролазни. За све нас је извесно једно: у праху ћемо завршити. Ми хришћани верујемо у вечни живот. Има и оних који не верују. То право нам је свима Богом дано. Бог нас ставља у разне ситуације, а на нама је како ћемо да се понашамо. То је слобода и избор који нам је дат. Покушај доказивања Христовог постојања представља светогрђе. “Благо онима који повероваше, а не видеше” (Јн. 20:29). Медицина и наука имају своје границе, Бог не. Питање „која стручна, научна анализа доказује да се стварно никада и нико није заразио причешћујући се“ светогрдно је питање.

Као верујући лекар посматрам пацијента не само као тело већ као целог човека са душом и духом. Мора да постоји нека танана нит која научницима промиче. Како објаснити како трулежно постаје непропадиво? Како иконе мироточе? Како се дешавају необјашњиве ствари? Колико би људи данас дозволило да Господ Своју пљувачку помеша са блатом и њиме им намаже очи да би прогледали? Колико је Христос болесника исцелио?  Да ли се и данас широм света постом и молитвом људи исцељују? Да ли пред кивотом светог Василија Острошког и данас неми проговоре, непокретни устају, а болесни се исцељују? Зашто толики народ хрли моштима светих? Зато што не помажу? Не исцељују? Због тога што се чуда и даље дешавају онима који верују. Како? Није ли то питање последицâ оне „јабуке” са дрвета познања са које су прародитељи недозвољено окусили? Ко смо ми да тражимо објашњење? Зато и јесу тајне, Свете Тајне. Верујемо и нема потребе да разумемо.

Не можемо научно доказати како тела светитељâ не труле, зашто им расту нокти и коса, како иконе мироточе и крвоточе, зашто је температура тела светитељâ као код живог човека, зашто им крв има особине живог човека, не хемолизира и не пропада. Не могу се медицински објаснити небројена исцељења којима сам и сама била сведок. Не може се на кантару измерити љубав. Јесте ли се икад запитали шта вам даје живот, како то да сте уопште живи? Да л` верујете да сте случајност у овом универзуму? Не може се доказати, нема ни потребе да се докаже. То је разлика између вере и невере. Оно над чим сви треба да се замислимо јесте: зашто је Господ ову ситуацију допустио, тојест колико је до нас?

Осврт на добронамерне модерне теологе и поверење у Мајку Цркву

Пандемија корона-вируса узбуркала је и јавност и црквене кругове. Они добронамерни “модерни теолози”, модерни фарисеји и садукеји, који, и лаицима је јасно, одступају од црквеног учења уносећи непотребну духовну пометњу и разједињујући православне, требало би да се сете да ћемо сви ми једног дана стати пред Господа и колики смо део колача добили, а неки су и Агнец примили у руке, толики ћемо одговор Господу морати да дамо. „По плодовима њиховим познаћете их“ (Мт. 7:16), поручио нам је Господ наш. За оне што хоће хришћанство без Христа и да не искушавају Бога свога, помолимо се усрдно речима: опрости им, Боже, не знају шта раде!

Кренули смо у вечност, пловимо са нашим Патријархом и нашим духовницима на кормилу. А добронамернима желимо да буду послушни Мајци Цркви да бисмо и ми њима били послушни и да на истом курсу сви заједно, сједињени у Христу, и останемо.

Вера наша православна и Свето Причешће су ствар слободног избора који је Господ сваком човеку оставио. Онај ко сумња боље да не прилази Путиру и да се не причешћује, да не стекне осуду души својој. Ко приступа „са страхом Божјим, вером и љубављу“ претходно изговара речи молитве: „Верујем Господе и исповедам да си Ти ваистину Христос… и да је ово сâмо пречасно Тело Твоје и ово сâма Часна Крв Твоја. Стога Ти се молим: помилуј ме…, нека ми Причешће Светим Тајнама Твојим не буде на суд или на осуду већ на исцељење душе и тела. Амин (нека тако буде!).

Суштина и порука јесте у питању које је, како Свето Писмо сведочи, Христос често постављао, а и данас га поставља и мени и теби: Верујеш ли? По вери твојој нека ти буде…

Хаџи др Јелена Јанковић

================================================================================================================================================================================================================================================

 

http://123userdocs.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/d/55/23/281756457199674197/75149697-7d0e-424c-8a04-dbfec08a064b/EVERYTHING%20IS%20RIGGED%20-MIKE%20ADAMS%20AUG%2002-2016%20-NATURALNEWS.pdf

 

EVERYTHING IS RIGGED: Medicine, science, elections, the media, money, education, search engines, social media... you are living in a fabricated fairy tale Tuesday, August 02, 2016 by Mike Adams, the Health Ranger http://www.naturalnews.com/054857_rigged_elections_fake_media_fairy_tales.html EVERYTHING IS RIGGED. Every institution in America is sold out, corrupted and politically rigged to favor Big Government and Big Business. "America is a lost country," explains Paul Craig Roberts. "The total corruption of every public and the private institution is complete. Nothing remains but tyranny. And lies. Endless lies." …. big lie across every sector of society, from vaccines and GMOs to elections and politics. The federal government itself is incapable of doing anything other than lying, and it has totally corrupted the entire realm of science by pulling the strings of funding via the National Institutes of Health and the NSF. …. The FDA is entirely corrupt, as is the USDA. Both function now as little more than marketing propaganda pushers for Big Pharma and Big Biotech. …. Similarly, Google, Facebook and Twitter are all rigged, too, censoring the voices they don't want anyone to hear while highlighting the establishment lies they wish to promote. …• All science is distorted into absurd, politically-motivated conclusions about everything the government wants to use to control the masses: Vaccines, climate change, GMOs, fluoride, flu shots, chemical agriculture, carbon dioxide and so on. …• Every branch of medicine is hijacked by globalist agendas to make sure medicine never makes anyone healthier, more alert or more cognitively capable of thinking for themselves. …• Any true reports that contradict any official narrative are immediately censored. …• All voices of truth are silenced, then replaced by meaningless, distracting babble (Kardashians) or meaningless, tribal sports competitions (the Rio Olympics). The point is to dumb down the entire population to the point of cultural lunacy. …• Emotions are used as weapons to manipulate the masses. … What exactly is rigged? • Every federal agency (EPA, FDA, etc.) • The entire justice system (makes a total farce of real justice) • Academia (all public universities) • EPA's "safe" limits on pesticides (all rigged by Big Biotech) • Food and food labeling (all run by corrupt food companies) • Public education (rigged into Common Core anti-knowledge idiocy) • Government economics figures and statistics • Medicine and pharmaceuticals (rigged to maximize profits) • Big Science (totally rigged by government agenda pushers) • The rule of law (rigged in favor of the rich and powerful) • Infectious disease and the CDC (a constant stream of lies) • Climate change science (all a grand science hoax) • History (what you are taught is mostly a lie) • Government grants (only given out to those who further the agenda) • Government bids (only awarded to those who kick back funds to corrupt officials) • Consciousness and free will (we are all taught consciousness doesn't exist) • Ethnobotany (medicinal and spiritual use of healing plants) • The origin of the universe (the official narrative is a laughable fairy tale) ……ARE YOU THE people who are tired of being cheated, censored, punished, stolen from and lied to about everything under the sun? If you're tired of everything being rigged, this November vote against the rigged system by voting…..

http://123userdocs.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/d/55/23/281756457199674197/75149697-7d0e-424c-8a04-dbfec08a064b/EVERYTHING%20IS%20RIGGED%20-MIKE%20ADAMS%20AUG%2002-2016%20-NATURALNEWS.pdf

 ===============================================================================================================================================================================================================================================

Fake Science

 

http://alt-market.com/articles/3235-real-fake-news-science-used-as-propaganda

 

Real Fake News: Science Used As Propaganda

This article was written by Joe Jarvis and originally published at The Daily Bell

Did you know that doctors and scientists can be corrupt or simply wrong?

People seem to give doctors and scientists the benefit of the doubt when it comes to their findings and opinions on things like global warming, genetically modified organisms, pesticides, chemicals, and how unhealthy certain foods and habits are.

But like any other humans, scientists and doctors are, well, human. They can be misguided, confused, corrupt, and stubbornly opinionated.

According to Natural News, as many as 20,000 doctors once recommended smoking cigarettes to aid digestion. In 1940’s Camel ran an ad campaign that claimed “More Doctors Smoke Camels.” They even handed out packs of Camels to doctors at a medical convention and then polled the doctors on their way out the door, asking what their favorite cigarette brand was, or what kind they had in their pocket at that moment.

Unfortunately, money has corrupted industries like big pharma who pay doctors and scientists to take a position and prescribe particular drugs and treatment. Many peer-reviewed studies have predetermined outcomes which basically find the facts to fit their narrative. It is more a marketing ploy to publish in scientific and medical journals than proof of the actual findings.

Sugar was long considered fine to dump down children’s throats because in the 1960’s a handful of scientists were paid off.

But even absent actual corruption, basic mistakes are being made in scientific conclusions.

Correlation is not causation. This is a basic foundational tenet of science. Two things may be very strongly correlated, but that does not prove that one causes the other.

According to Reason Magazine:

Kabat discusses how “the dose makes the poison,” in that saying something doubles your risk of a disease could actually be statistically irrelevant.

For example, you may have heard that eating bacon increases the risk of colorectal cancer. Technically, this is true. If you eat two slices of bacon every day of your life the risk of colorectal cancer increases from 5 to 6 percent. That is not exactly the same risk as smoking cigarettes, which increases the risk of lung cancer by 20 to 50 times over.

And then, of course, you must consider the editorial bias. You’re Risking Your Life Eating Bacon is more likely to get a click than Everyday Bacon Eating Increases Cancer Risk by 1%.

Here’s the thing, I like to be healthy, and I personally often follow the better safe than sorry principle. But it is a huge miscarriage of authority to push this view on others through fear. It is the idea of I know better than these silly peasants that unfortunately seems to permeate the scientific and medical communities.

Are GMOs, pesticides, and chemicals like BPA really as bad as they say? I personally avoid them, but I honestly haven’t done enough of my own research to know for sure.Salt and fat have gone back and forth as being considered healthy

Salt and fat have gone back and forth as being considered healthy then unhealthy, then healthy again by experts.

People look to doctors and scientists for guidance and too often are brainwashed with those individuals’ own biases and unsubstantiated opinions.

If an expert cannot or will not answer questions about their work, that is a red flag. When people talk about consensus among experts instead of the actual facts, that is another red flag.

There have been too many times in recent history when the experts, the scientists, and the doctors were willfully or mistakenly wrong.

Sometimes, yes, we must defer to experts, since it is simply impossible to research it all on your own. But that doesn’t mean we should forgo the due diligence in critical thinking that goes along with it.

Fear sells. We are used to it in the media but don’t usually expect it from doctors and scientists. But they are humans too, and just as likely to push their agenda instead of the truth.

 http://alt-market.com/articles/3235-real-fake-news-science-used-as-propaganda

Unsuspecting Americans to be Hit Hard by this U.S. Scheme to Confiscate Your Savings:Alan Greenspan, 20-year head of the US Fed, reveals Washington's nasty trick to confiscate the savings of unsuspecting Americans. Here's How Some Americans Are Preparing

 

Discalimer - FAIR USE NOTICE: These pages/video may contain copyrighted (© ) material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. Such material is made available to advance understanding of ecological, POLITICAL, HUMAN RIGHTS, economic, DEMOCRACY, scientific, MORAL, ETHICAL, and SOCIAL JUSTICE ISSUES, etc. It is believed that this constitutes a 'fair use' of any such copyrighted material as provided for in section 107 of the US Copyright Law. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior general interest in receiving similar information for research and educational.

 ==============================================================================================================================================================================================================================================

EVERYTHING IS RIGGED -MIKE ADAMS AUG 02-2016 -NATURALNEWS

Are we the people are being cheated, censored, punished, stolen from and lied to? What is, and where is the truth then? How to adjust and exist in such an environment and how to proceed living a life?

Former FDA commissioner Margaret Hamburg

Former FDA commissioner Margaret Hamburg named in massive conspiracy and racketeering lawsuit involving Johnson & Johnson, a Wall Street hedge fund, and the Levaquin drugLearn more: http://www.naturalnews.com/053767_Margaret_Hamburg_FDA_commissioner_conspiracy_and_racketeering.html#ixzz4L5l7QyWA

 
(NaturalNews) The former head of the FDA, Margaret Hamburg, used the federal agency to run a massive conspiracy of racketeering and fraud in order to generate millions of dollars in drug company profits for her husband's hedge fund firm, alleges a damning lawsuit filed in the United States District Court for the District of Columbia.

The lawsuit alleges that while acting as FDA commissioner, Margaret Hamburg engaged in a wide-ranging conspiracy to approve an extremely dangerous drug known to cause severe (and even deadly) side effects, in order to financially benefit her husband's hedge fund which held very large financial positions in Johnson & Johnson, makers of the drug. "Defendants, each and every one of them, operated a criminal conspiracy at least between the years 2009 to 2015 to fraudulently suppress warnings about the devastating effects of Levaquin," says the complaint.

"This Amended Complaint sets forth allegations that involve a conspiracy by Defendants, each and every one of them, to reap large financial returns by failing to disclose to Plaintiffs and the public at large the full extent of the devastating, life-threatening, and deadly effects of a highly dangerous pharmaceutical drug named Levaquin," reads the opening of the lawsuit. The conspiracy complaint also alleges that over 5,000 people died as a result of Hamburg's conspiracy cover-up at the FDA:

Once confirmed as FDA Commissioner, Dr. Margaret A. Hamburg acted as the instrumentality that all Defendants used to perpetrate their conspiracy and racketeering enterprise by having her act illegally and outside the scope of her authority as FDA Commissioner to suppress material information to Plaintiffs and the public that Levaquin was inherently dangerous and in fact, deadly. Had this information been disclosed to Plaintiffs and the public at large, her and her husband's financial gain and net worth would have plummeted, since Dr. Margaret A. Hamburg's husband, Peter F. Brown, reaped and continues to reap huge financial gain as a result of Renaissance Technologies, L.L.C.'s holdings of Johnson & Johnson stock.

To further this conspiracy, Dr. Margaret A. Hamburg, acting in concert with each and every Defendant, jointly and severally, appointed officials of Johnson & Johnson to key FDA Advisory Committees and colluded with Johnson & Johnson and its officials and subsidiaries to suppress information about the dangerous and deadly effects of Levaquin. As a result, during Dr. Margaret A. Hamburg's tenure as FDA Commissioner from 2009 to 2015, over 5,000 people died as a result of consuming Levaquin and other dangerous drugs promoted, manufactured, marketed, distributed and sold by Johnson & Johnson, suffered debilitating, life-threatening, and deadly illnesses and effects. This deadly harm is continuing as Plaintiffs and thousands of other people are suffering and dying from the highly dangerous effects of Levaquin.


"Both Alkermes and Johnson & Johnson stock value increased significantly during Hamburg's tenure," reports The Daily Caller.

Margaret Hamburg "bought" her way into the FDA with financial contributions to Hillary Clinton and Barack Obama, alleges the lawsuit

A fascinating finding in the lawsuit alleges that Margaret Hamburg bribed her way into the top position at the FDA by making large financial contributions to Hillary Clinton and Barack Obama:

Dr. Margaret A. Hamburg was nominated as a result of huge political and other gratuities to Hillary Clinton and The Clinton Foundation, and at Mrs. Clinton's recommendation. During the confirmation process before Congress, Dr. Margaret A. Hamburg, acting in concert with her husband, Peter F. Brown and the other Defendants named in this Amended Complaint, at all material times the Co-CEO of a hedge fund named Renaissance Technologies, L.L.C., failed to disclose to Congress and other relevant authorities, her and her husband's clear-cut conflict of interest – specifically, that Renaissance Technologies, L.L.C. held hundreds of millions of dollars of Johnson & Johnson stock, the manufacturer of the deadly drug, Levaquin.

...Defendant Hamburg, on behalf of all of the Defendants as part of this racketeering conspiracy, gave political contributions and gratuities to Hillary Clinton in 2005, 2006, 2007, and 2008 to induce Mrs. Clinton to recommend and push for Defendant Hamburg to be nominated by President Obama.

...Defendant Hamburg, on behalf of all of the Defendants as part of this racketeering conspiracy, gave political contributions and gratuities to President Obama to induce him to nominate her to be appointed as FDA Commissioner.


From what we now know about the Clinton Foundation's deep financial ties to Big Pharma and Wall Street hedge funds, none of this comes as any sort of surprise. In fact, while these allegations may have been easily dismissed as a "conspiracy theory" in 2008, so much more awakening has happened among the American public that they are now likely to be understood as an "actual conspiracy" being carried out among the political and financial elite who routinely conspire against the people in order to enrich themselves.

Horrible side effects from the drug destroyed the lives of countless victims

From the lawsuit:

From May 2009 to March 2015, Plaintiffs suffered mitochondrial toxicity, neuropsychiatric adverse events, and multi-system disability related to their consumption of Levaquin, including a constellation of medical issues related to the following body systems: neuromuscular, neuropsychiatric, peripheral neuropathy, senses, skin, cardiovascular, plus, endocrine, nutritional, metabolic and immunity; blood and blood forming organs; circulatory system; respiratory system; digestive system; genitourinary system; and connective tissue.

Specifically, Plaintiffs suffer from a constellation of medical issues, including but not limited to widespread bodily pain, fatigue, muscle weakness, muscle twitching, muscle wasting, gait disturbances, severe balance issues, stiffness, spasms, joint pain, tendon issues, seizures, tremors, numbness, burning, tingling, fasciculation, spasticity, nerve damage, autonomic issues, voice issues, exercise intolerance, difficulty swallowing, slow digestive motility, abdominal pain, acid reflux, gastritis, nausea, constipation, diarrhea, colitis, cognitive impairment, memory impairment, cardiac issues, urinary issues, kidney damage, liver damage, pancreatic damage, thyroid abnormalities, hair loss, glucose issues, respiratory issues, emotional issues, depression, psychosis, depersonalization, dissociation, anxiety, insomnia, abnormal dreams, suicidal thoughts, thought alterations, agitation, fatigue, dizziness, inability to concentrate, panic attacks, difficulty communicating, forgetfulness, bruising, vision issues, hearing issues, tinnitus, dental issues, gum issues, skin issues, rashes, multiple chemical sensitivity, sexual dysfunction, reproductive issues, and DNA damage.


Highlights of the complaint

You can read the complaint here, posted by the Daily Caller News Foundation. I've extracted some of the highlights of the complaint for reference, shown below.

This Amended Complaint sets forth allegations that involve a conspiracy by Defendants, each and every one of them, to reap large financial returns by failing to disclose to Plaintiffs and the public at large the full extent of the devastating, life-threatening, and deadly effects of a highly dangerous pharmaceutical drug named Levaquin.

Dr. Margaret A. Hamburg was nominated as a result of huge political and other gratuities to Hillary Clinton and The Clinton Foundation, and at Mrs. Clinton's recommendation. During the confirmation process before Congress, Dr. Margaret A. Hamburg, acting in concert with her husband, Peter F. Brown and the other Defendants named in this Amended Complaint, at all material times the Co-CEO of a hedge fund named Renaissance Technologies, L.L.C., failed to disclose to Congress and other relevant authorities, her and her husband's clear-cut conflict of interest – specifically, that Renaissance Technologies, L.L.C. held hundreds of millions of dollars of Johnson & Johnson stock, the manufacturer of the deadly drug, Levaquin.

Once confirmed as FDA Commissioner, Dr. Margaret A. Hamburg acted as the instrumentality that all Defendants used to perpetrate their conspiracy and racketeering enterprise by having her act illegally and outside the scope of her authority as FDA Commissioner to suppress material information to Plaintiffs and the public that Levaquin was inherently dangerous and in fact, deadly. Had this information been disclosed to Plaintiffs and the public at large, her and her husband's financial gain and net worth would have plummeted, since Dr. Margaret A. Hamburg's husband, Peter F. Brown, reaped and continues to reap huge financial gain as a result of Renaissance Technologies, L.L.C.'s holdings of Johnson & Johnson stock.

To further this conspiracy, Dr. Margaret A. Hamburg, acting in concert with each and every Defendant, jointly and severally, appointed officials of Johnson & Johnson to key FDA Advisory Committees and colluded with Johnson & Johnson and its officials and subsidiaries to suppress information about the dangerous and deadly effects of Levaquin. As a result, during Dr. Margaret A. Hamburg's tenure as FDA Commissioner from 2009 to 2015, over 5,000 people died as a result of consuming Levaquin and other dangerous drugs promoted, manufactured, marketed, distributed and sold by Johnson & Johnson, suffered debilitating, life-threatening, and deadly illnesses and effects. This deadly harm is continuing as Plaintiffs and thousands of other people are suffering and dying from the highly dangerous effects of Levaquin.

Because of the Defendants' racketeering scheme and conspiracy to suppress warnings and other material information about the extent of the deadly effects of Levaquin, Plaintiffs were precluded from discovering the extent of their injuries until 2015, not coincidentally after Dr. Margaret A. Hamburg no longer held her position as FDA Commissioner in 2015 and material information about the full extent of the dangers of Levaquin were disclosed thereafter.

Defendants, each and every one of them, profited handsomely from their racketeering conspiracy by their agreed-upon failure to disclose the harmful effects of Levaquin to Plaintiffs and the public at large. This case is thus of seminal importance not only for Plaintiffs, but also for the consuming public at large. It is a tragic testament to how corrupt companies like Johnson & Johnson and their officials bribe and illegally collude with government officials and line their pockets at the expense of persons such as Plaintiffs.

Defendant Hamburg, on behalf of all of the Defendants as part of this racketeering conspiracy, gave political contributions and gratuities to Hillary Clinton in 2005, 2006, 2007, and 2008 to induce Mrs. Clinton to recommend and push for Defendant Hamburg to be nominated by President Obama.

Defendant Hamburg, on behalf of all of the Defendants as part of this racketeering conspiracy, gave political contributions and gratuities to President Obama to induce him to nominate her to be appointed as FDA Commissioner.

In and around May 26, 2009, Defendant Hamburg was forced to divest herself of several hedge fund holdings, as was her husband, Defendant Brown. This was done in order for her to take the position as the top food and drug regulator without any real or apparent conflicts of interest. However, the conflict of interest herein was never resolved. Neither Defendant Hamburg nor Defendant Brown, nor any other Renaissance Technologies executive had fully disclosed to Congress and other authorities that Defendant Brown, Defendant Hamburg's husband at all material times, still held shares in – and benefits financially from – all of the stocks of Renaissance, via Renaissance Technologies profit-sharing, as explained in detail by Defendant Simons, regardless of whether Defendant Brown divested himself of a particular hedge fund, in furtherance of the racketeering enterprise and conspiracy.

While Defendant Hamburg was FDA Commissioner, her husband, Defendant Brown's annual income, not coincidentally, increased from a reported $10 million in 2008 to an estimated $125 million in 2011 and an estimated $90 million in 2012, due in whole or in part to Defendants' racketeering conspiracy to withhold information about the devastating, life threatening, and deadly effects of Levaquin.

As part of Defendant Hamburg's pattern and practice of acting illegally outside of the scope of her authority as FDA Commissioner in furtherance of the racketeering enterprise and conspiracy, she counseled the FDA to also approved another highly dangerous pharmaceutical drug that Renaissance Technologies owns stock in, Zohydro, despite the fact that on December 7, 2012, an FDA Advisory Committee voted 11 to 2 against its approval. In or around March 2013, Defendant Hamburg personally testified to members of Congress that she supported Zohydro's approval.

Defendant Hamburg, as part of her pattern and practice of illegally acting outside the scope of her authority as Commissioner of the FDA, fraudulently used the U.S. mails and wires to commit overt acts in furtherance of the racketeering enterprise and conspiracy by willfully and intentionally and illegally preventing the FDA from issuing warnings about the devastating and life-threatening effects of Levaquin.

On November 5, 2015, after Defendant Hamburg had resigned, an FDA employee, Debra Boxwell, finally exposed to Plaintiffs, and the public at large, that Defendant Hamburg and the FDA had been aware that Levaquin may result in multi-system disability since 2013, but that it did nothing to add this information to the Levaquin label and instead conspired with the other Defendants to fraudulently withhold it.

From May 2009 to March 2015, Plaintiffs suffered mitochondrial toxicity, neuropsychiatric adverse events, and multi-system disability related to their consumption of Levaquin, including a constellation of medical issues related to the following body systems: neuromuscular, neuropsychiatric, peripheral neuropathy, senses, skin, cardiovascular, plus, endocrine, nutritional, metabolic and immunity; blood and blood forming organs; circulatory system; respiratory system; digestive system; genitourinary system; and connective tissue.

Specifically, Plaintiffs suffer from a constellation of medical issues, including but not limited to widespread bodily pain, fatigue, muscle weakness, muscle twitching, muscle wasting, gait disturbances, severe balance issues, stiffness, spasms, joint pain, tendon issues, seizures, tremors, numbness, burning, tingling, fasciculation, spasticity, nerve damage, autonomic issues, voice issues, exercise intolerance, difficulty swallowing, slow digestive motility, abdominal pain, acid reflux, gastritis, nausea, constipation, diarrhea, colitis, cognitive impairment, memory impairment, cardiac issues, urinary issues, kidney damage, liver damage, pancreatic damage, thyroid abnormalities, hair loss, glucose issues, respiratory issues, emotional issues, depression, psychosis, depersonalization, dissociation, anxiety, insomnia, abnormal dreams, suicidal thoughts, thought alterations, agitation, fatigue, dizziness, inability to concentrate, panic attacks, difficulty communicating, forgetfulness, bruising, vision issues, hearing issues, tinnitus, dental issues, gum issues, skin issues, rashes, multiple chemical sensitivity, sexual dysfunction, reproductive issues, and DNA damage.

Defendants, each and every one of them, operated a criminal conspiracy at least between the years 2009 to 2015 to fraudulently suppress warnings about the devastating effects of Levaquin.

Specifically, the purpose of Defendants' racketeering enterprise included, but was not limited to, reaping large financial gain by willfully and intentionally suppressing material information, through the fraudulent use of the U.S. mails and wires, about the devastating, life threatening, and deadly effects of Levaquin. These Defendants form this association in fact for the common and continuing purpose described herein and constitute an enterprise within the meaning of 18 U.S.C. SS 1961(4) engaged in the conduct of their affairs through a continuing pattern of racketeering activity. As described in the foregoing paragraphs of this Amended Complaint, Defendants, each and every one of them, maintained an ongoing relationship during the course of their ongoing criminal enterprise.

PREDICATE ACTS Bribery in Violation of 18 U.S.C. SS 201, Predicate Act No. 1
From May 2009 to March 2015, Defendants Johnson & Johnson, Johnson & Johnson PRD, and Janssen committed acts constituting indictable offenses under 18 U.S.C. SS 201(b)(1)(A)-(C) in that they directly or indirectly, corruptly gave, and offered and promised things of valuable, such as money, to Defendant Hamburg, who for the purposes of this predicate act was a public official as FDA Commissioner, with the intent to influence Defendant Hamburg to suppress material information about the devastating, life-threatening, and deadly effects of Levaquin. This is evidenced by Defendants Johnson & Johnson, Johnson & Johnson PRD, and Janssen's pattern and practice of using gratuities and bribery to secure favorable treatment for its products, as described in paragraph 40 of this Amended Complaint. 109.

Predicate Act No. 19
From May 2009 to March 2015, Defendants Renaissance Technologies, Brown, Mercer, and Simons, in furtherance of the racketeering enterprise and conspiracy, transferred ill-gotten and illegal financial gains from Defendant Renaissance Technologies' holdings of Defendant Johnson & Johnson stock to Defendants in order to continue to carry out Defendants unlawful conspiracy to conceal material information about the devastating and life-threatening effects of Levaquin. 

As set forth previously, in every quarter except one, from May 2009 to March 2015, while Defendant Hamburg was FDA Commissioner, her husband, Defendant Brown's employer, Defendant Renaissance Technologies, held significant amounts of Defendant Johnson & Johnson stock, including as much as half a billion dollars in Defendant Johnson & Johnson stock.

 

http://www.naturalnews.com/053767_Margaret_Hamburg_FDA_commissioner_conspiracy_and_racketeering.html

 

 

https://www.infowars.com/big-pharmas-control-over-the-news/

 =================================================================================================================================================================================================================================================

BIG PHARMA’S CONTROL OVER THE NEWS

Through octopus foundations, the medical/pharma agenda is part and parcel of the Globalist agenda

Over the last 11 months, pharmaceutical companies have spent a stunning $3.2 billion on TV ads for drugs.

That much money buys you influence. It buys you control.

If a major network suddenly decided to set its hounds loose and investigate the overall devastating effects of medical drugs on the public, there would be hell to pay at the network. Drug companies wouldn’t stand for it.

Robert F Kennedy, Jr., whose film, Trace Amounts, about toxic mercury in vaccines, was getting no media coverage, made this comment:

“I talked to Roger Ailes [then CEO of FOX News], who I have known since I was 17 years old, he’s very sympathetic with this issue and saw the film Trace Amounts. I said to him, ‘I just want to go on one of your shows. Nobody will allow me to talk about this or debate me.’ He said to me, ‘I can’t allow you on any of them. I’d have to fire any of my hosts that allowed you on my station.’ Because he said, ‘My news division gets up to 70% of advertising revenues during non-election years from the pharmaceutical companies’.”

That’s called control.

There is a wider sphere to consider. Through octopus foundations like Rockefeller and Gates, for example, the medical/pharma agenda is part and parcel of the Globalist agenda. That is key. Gathering in the world population under the umbrella of “humanitarian health care” is a covert op of the highest order.

How can you control billions of people, erase national borders, destroy untold numbers of communities and their traditions, wage senseless wars, send millions of jobs out of industrial countries to Third World backwaters, and build a de facto global management system—unless you can also debilitate, weaken, confuse, toxify, and thus pacify those billions of people?

Accomplishing this is the work of the pharmaceutical empire.

I have produced, many times, open-source mainstream reviews of the death and damage numbers wrought by “Rockefeller medicine.” In the US, 106,000 deaths every year from government-approved medicines. In the US and Europe, 330,000 die, every year, from correctly prescribed drugs. 6.6 million hospitalizations occur. 80 million adverse effects occur. These are conservative estimates.

So…what is the likelihood that pharma-controlled mainstream news will dig deeply into the issue of Globalism, the major tyrannical movement of our time?

The likelihood is zero.

The influence of pharmaceutical interests on the news is, therefore, much greater than most people can fathom, in their wildest dreams.

Most people, when confronted with these pharmaceutical death-and-destruction reports, will immediately dismiss them as impossible. Others, who accept the reports, will claim the “unfortunate” facts show no intention to harm whatsoever.

However, the reports are public knowledge. They’ve been available to one and all. Government officials—and particularly, pharma princes—know the truth. And they’re doing nothing about it.

This is called a clue.

If you were in charge of a juggernaut operation that was causing this much horrific damage, and you knew it, would you stand by and let it keep happening? Would you foster the development of new drugs whose effects would only add to the ongoing tragedy? And would you exert such powerful control over major media that the truth could not be told?

I didn’t think so.

The pharma princes are not like you. You can’t see who they are if you look through the lens of your morality. They don’t share that morality. They don’t resemble you. Don’t ascribe your qualities to them. They don’t respond to life as you do. Their capacity for self-deception is awesome. Your good is not their good.

It is as if they were born freezing and never recovered. They come from an Ice Age and their blood is still cold.

They are rigid robots. Muscular truth can take them down.

This article first appeared at NoMoreFakeNews.com.

 

Why Big Pharma Suppresses Natural Healing; 17:27 min.

Why Big Pharma Suppresses Natural Healing; 17:27 min.
https://youtu.be/ykrJVAGxcwo
...................................................................................................
-- No. 3 cause of death is USA Healthcare system. And, they themselves admit its due to "mistakes". Who wants to pay for that?
-- No. 4 cause of death is "side-effects" from properly prescribed and used pharma drugs. Hardly as rare as Big Pharma/Networks claim.

No.1 and 2 cause of death are due to inferior treatments of Pharma and US Healtcare system, also.
.....................................................................................................
Clovis Tobermory • a day ago
US pharmaceutical market is worth $446 billion dollars. I'm concerned that they might try to control or influence our news media and members of Congress. The global fossil fuel industry is worth $4.65 trillion dollars. ExxonMobile alone is worth $425 billion. The Koch brothers are worth $41.1 billion. It's a good thing that none of them have any motive or interest in controlling or influencing our news or politicians when it comes to tax loopholes, fossil fuel subsidies or the danger of anthropogenic global warming.
...........................................................................................................
Medicine Man • a day ago
Everyone should get a copy of Indian Herbalogy of North America buy Alma R Hutchens.
Get diagnosis from doctor, but treat condition yourself. I have helped many people. I literally
had someone treated for cancer, but hair did not fall out from chemo, because herbs we gave person
healed them. Also cancer the forbidden cures is a must see on Youtube. Book is very well laid out, though you may have to learn some new words because book uses older terms for diseases, not the made up new ones they use to confuse you. I've seen so many people with bad skin, yet they never realize all it takes is vitamin b complex to help clear up skin.
................................................................................................................
50% of the worlds pharmaceuticals are consumed by the US alone..
................................................................................................................
Kim Paddock • 2 days ago
That's why I sued Gov. Butch Otter in federal court. He took federal funding that stated that he couldn't stop hemp products including CBD oil from crossing into Idaho and being for sale here. But he did and threatened anyone publicly who tried to bring in CBD oil with arrest. In turn he took money and gifts from GW Pharmaceutical to promote their CBD "drug" Epidiolex. Otter vetoed to CBD oil bill in Idaho in 2015. He received maximum donations from GW Pharma in 2014 but failed to file his donations with the state of Idaho for 2015, 2016, and 2017. He worked in concert with Elisha Figuroa, drug czar and Dr. Robert Wechsler to make sure that the CBD bill was vetoed and that they would financially benefit. Dr. Wechsler took some $224,000.00 from GW Pharma for "research" of their drug Epidiolex. It was supposed to be a 5 year study but Weschler said ahead of time that the drug would be approved much sooner. And guess what? It,s already up for approval at the FDA. WAKE UP!
..................................................................................................................
Nigella Sativa • 2 days ago
BIG PHARMA - THE BIG LIE - THE BIG THEFT AND GIGANTIC DECEPTION: Medical scientists fully understand that this is the truth and is BIGGEST EXPOURSE you need to discover for yourself and that is that nearly all of 
western medicine was stolen from the Indus valley civilization as written in Sanskrit. Over 4,000 years ago 
medicine was extracted from plant oils by the Hindus (of Indus river valley - Harrapa - Mohenjo daro). The 
British are the Jewish English (BRIT MILAH-circucision cult) in 1600- 1800s translated all the great medical
books of the Hindus and from this they learned all the medicinal plant oil,their extracts and surgical 
procedures - Want the proof? To quickly start get free English copies of the Sushrita Samita, Chrakra Samita
and some of the original books on Ayurveda (medical science), thier oils and medicine. This is where all the 
medicine comes from as it was said "let food be your medicine and medicine be your food". The People of India 
eat medicine every day.Want to know the greatest of them? - it is called Nigella sativa (awesome cures for 
MS,the cancers, VD, Chlamidiya (sterilizes people) , neurological related and other diseases. The reason the 
British want to destroy the middle east is to destroy the true history of western orgins (Encyclopeia 
Britannica is a lot of fiction) and the medical and medicinal education and make sure they sell you worthless 
poison as medicine that in fact is killig many and making you sick. They are doing to the same to the Chinese 
and people of India now by rewriting medicine. Go into PubMed site, the NIH free medical reports database and 
study that (has worldwide studies going back 200+ years) your tax dollars have paid for. Nigella sativa and 
other essential oils are in this database. Awesome information medical information pass it on. Yes, BIG 
PHARAMA IS CRIMINAL IS A GLOBAL RACKET and MUSST BE EXPOSED. Copy paste this everywhere you can now. Learn and share and help yourself and others. let these criminals know you know, confront withi this knowledge and copy them.


•Reply•Share ›
Avatar
DigLeigh • 2 days ago
Thanks for all you do Jon Rappaport! You have been ringing the alarm bell for decades...Some of us heard, researched on our own, and came to learn new things, even as an 18 yr. R.N. We appreciate your work, and most likely persecution endured for decades ,though you perservered....You are a saint, and a courageous soul....My whole family thanks you for your courage, and faith to continue!!God speed!
.................................................................................................................
5613 jk Christa • 2 days ago
The spirit of this world. Public common core, and purposeful globalist contaminants back when I was one cell dividing into two. Jewish poison pill hack psychoatry drugging of the youth of the nation full body brain internal assassination. These drugs with fast food plastifatting 240 pounds at 15 in 10th grade with high cholesterol. Discriminated against throughout school for seeing through common core instinctively from a YOUNG age and subsequently telling everyone no. Progressively disenfranchized by feminized liberal status quo up through age 30, just now getting over decades of western social engineering. You could give an ounce of gold with a 20 word anonymous letter to a successful millennial woman and let her be free and it wouldn't be enough. They're all publicly schooled, and will not think of let alone tell surburb survivor's effort from new world order money normie boy. Boys drug shove mess made of while girls the c0ck carousel. You work gas station instead of getting around to your massage school job to witness what boomers are actually like with the money they have to heal by massage. Because assisting their cigarette based die off is far too valuable. You also can't take two jobs yet to go comment online instead. All No Thanks to not common core, but public school.


•Reply•Share ›
Avatar
Neil Dixon • 2 days ago
Our entire reality is a hoax. Hopefully we all realize this at some point and get rid of these individuals. It may take an intervention from God to halt this corruption on a scale like this.


•Reply•Share ›
Avatar
Proud_Deplorable • 2 days ago
Took a sick day recently and watched television until I could no longer tolerate watching the pharma companies push their latest brand of pills designed to cure everything from cancer to heart disease to sexual impotence (which I fear is now a problem for me after watching their commercials ad nauseum for several hours), to toe nail fungus. If you feel fine before watching, you will be calling 911 when finished.

Use Cannabis because it is proven to heal people ......

 

 

 

Folks this is why I would rather use Cannabis because it is proven to heal people and that is why the governments of men want it to remain illegal for us but not them because they know this green herb that God created for us for the healing of the nations would put theses mass murderers out of business due to them losing money because Big Pharma knows that nobody will buy their poison pills anymore because people will forsake Big Pharma's poisons and use a green herb which is the healing herb of the nations.

That is the real reason on why Cannabis is illegal because the governments of men and Big Pharma cannot profit off what God created for us to be used for free.

It is God himself who gave us this right to use every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to shall be used and yet the governments of men and Big Pharma wants us to obey them and not God.

It is written:

29 And God said, Behold, I have given you every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to you it shall be for meat.

30 And to every beast of the earth, and to every fowl of the air, and to every thing that creepeth upon the earth, wherein there is life, I have given every green herb for meat: and it was so.

31 And God saw every thing that he had made, and, behold, it was very good. And the evening and the morning were the sixth day.

Genesis
chapter 1
verse 29 through verse 31

Right there shows that the governments of men and Big Pharma pass unrighteous decrees in order to force us to reject what God made in order for them to force people to worship those in the governments of men and Big Pharma who come to steal, kill and destroy through mass murder through mass poisoning of the public which is evil in God's eyes.

US Medical System Kills One Million Americans Per Decade; 10:36 min.; CC-Ima Google prevod!

US Medical System Kills One Million Americans Per Decade; 10:36 min.; CC-Ima Google prevod!
https://youtu.be/oAV5B8Vq4WQ

The Alex Jones Channel
Published on Dec 28, 2017
SUBSCRIBE 2.2M
Jon Rappoport breaks down the corruption of the global medical cartel.

Help us spread the word about the liberty movement, we're reaching millions help us reach millions more. Share the free live video feed link with your friends & family: 
-
nitajo45
21 hours ago
Stuff like this makes me afraid to even think about going to a doctor.... their oath is first do no harm, but ...
-
Robin McAdam
21 hours ago
message consisting of a set of ten guidelines or principles is engraved on the Georgia Guidestones[8] in eight different languages, one language on each face of the four large upright stones. Moving clockwise around the structure from due north, these languages are: English, Spanish, Swahili, Hindi, Hebrew, Arabic, Chinese, and Russian.

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
Unite humanity with a living new language.
Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
Protect people and nations with fair laws and just courts.
Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
Avoid petty laws and useless officials.
Balance personal rights with social duties.
Truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.
-John King
21 hours ago
Oh... there's a "System"?
What sort of system is that??
Big Pharma and Medical Devices Companies killing Advancements with their Lobbyists?
Here's an example.
A Virus can be Stopped with AntiViral Drugs.
The ADA can't stop a Bacteria...
Too busy making the next Tooth Scraper while Medical Device Companies are cranking out Fake Teeth.

That E.O. that President Trump put out should include these Criminals also.
-
L Esty
21 hours ago
They supply the world. Maybe this is why my sister went through such a terrible death using kemo, and I mean horrific, bleeding out at the end. Who would know. Thank you for this info. Hope this reaches everyone considering kemo. Knew it had a toxic substance, but completely poisonous? All peoples approving this death sentence in all countries should be held accountable (or take 25, 30 or more) treatments.
-SLACKER614
20 hours ago (edited)
my wife died at age 56, due to non detection of heart disease..by her Dr.....my wife begged her Dr for a heart stress test, it was finally approved and she died on same day test was scheduled...she was white & 56 years old...in other words, a category that doesn't matter anymore..
-
Sara C
21 hours ago
I was told I tested positive for the highest risk cancer cells, while I was pregnant. I told my Dr that I would research and get back to her. Well I looked up the procedure she wanted to do that was "safe" in her own words and MAYO clinic said it can cause miscarriage. SO my Dr was going to do a safe procedure that can cause miscarriage to see if i had cancer...... I told her hell no. Then I waited my WHOLE pregnancy to see if I had cancer. They came in for the appointment 6 weeks postpartum with PLIERS to cut my cervix and said OK we ARE DOING A BIOPSY TODAY. AGAIN I said NO WAY. Then they just tested to see if the cancer cells were still there. THEY WERE GONE!!! GONE! STILL GONE! IF I would have let them biopsy me I WOULD BE DEAD!
-
Glenda Dawson
16 hours ago
I took a drug for lupus 5 yrs ago... never been the same since. Now I have cancer pre cursors and a blood disorder and my lungs are gone. Like someone flipped a switch. I am beginning to believe there is truth to the saying, when you become ill, the powers that be, start putting their hand on your back pushing while your toes are at the edge
US Medical System Kills One Million Americans Per Decade
https://youtu.be/oAV5B8Vq4WQ

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3312698/

 

J Nat Sci Biol Med. 2011 Jan-Jun; 2(1): 43–49.
PMCID: PMC3312698

Immunity over inability: The spontaneous regression of cancer

 

Abstract

The spontaneous healing of cancer is a phenomenon that has been observed for hundreds and thousands of years and after having been the subject of many controversies, it is now accepted as an indisputable fact. A review of past reports demonstrates that regression is usually associated with acute infections, fever, and immunostimulation. It is stated that in 1891, William Coley of New York's Memorial Hospital developed the most effective single-agent anticancer therapy from nature, which faded into oblivion for various reasons. Cancer therapies have been standardized and have improved since Coley's day, but surprisingly modern cancer patients do not fare better than patients treated 50 or more years ago as concluded by researchers in 1999. This article peeks into the history of immunostimulation and the role of innate immunity in inducing a cure even in advanced stages of malignancy. The value of Coley's observation is that rather than surviving additional years with cancer, many of the patients who received his therapy lived the rest of their lives without cancer. In our relentless efforts to go beyond nature to fight cancer, we often overlook the facts nature provides to heal our maladies.

Keywords: Acute infections, Coley's toxins, cancer, fever, immunostimulation, spontaneous regression

INTRODUCTION

The word spontaneous implies “without any apparent cause,”[1] and regression is defined as a decrease in the size of the tumor or in the extent of cancer in the body according to the national cancer institute (NCI).[2] Spontaneous regression occurs in most types of cancer and was recorded in the medical literature as early as 1742.[3] The standard definition of spontaneous regression as “the partial or complete disappearance of a malignant tumor in the absence of treatment or in the presence of therapy considered inadequate to exert a significant influence on the disease” was composed by Dr. Tilden Everson and Dr. Warren Cole in the 1960s,[4] with the further requirement that the original presence of cancer was proven by the microscopic examination of tissues.[5]

Spontaneous regression of cancer is not a rare occurrence as thought to be; in an average month during 2002, medical journals published more than four articles on the subject.[6]

Cancer is probably the deadliest of human ailments. Cancer fatalities account for 12% of all deaths worldwide each year.[7] Across the globe, 10 million people are diagnosed with cancer annually and almost 7 million die from cancer. The global cancer rates could increase to 15 million by 2020.[8]

HISTORY OF SPONTANEOUS REGRESSION

Spontaneous tumor regression is a phenomenon that has been observed for hundreds if not thousands of years. Although the term spontaneous implies “without any apparent cause,” a review of reports demonstrates that regression generally coincides with acute infections.[1] Savarrio et al claimed to report the first ever case of spontaneous regression of a neoplasm of the oral cavity of the subset of non-Hodgkin's lymphomas known as Ki-1 anaplastic large cell lymphoma (ALCL). King et al. reported a case of complete spontaneous regression of metastatic cutaneous melanoma with parotid and neck lymph node metastases.[9]

The phenomenon of spontaneous regression is also known as St. Peregrine tumor. Peregrine Laziozi (1265–1345), a young priest, was afflicted with cancer of the tibia requiring amputation of the leg; the lesion grew to a point where it broke through the skin and became severely infected. Miraculously, by the time his operation was due his physician was astonished to observe that there were no signs of the tumor. St. Peregrine's tumor never returned.[7,10] Although numerous cases of spontaneous tumor regression have been published over the last several hundreds of years, such reports have become rare in the current medical literature;[1] virtually all of these reports note regression concomitant with infections including diphtheria, gonorrhea, hepatitis, influenza, malaria, measles, smallpox, syphilis, and tuberculosis as well as various other pyogenic and nonpyogenic infections. Observation of this non-specific effect led to the emergence of active cancer immunotherapies by the 1700s.[1,11]

In 1891, a young bone surgeon at New York Memorial Hospital began his search for a new approach to cancer treatment, after the loss of his very first patient to cancer. Serendipitously, he discovered the record of an immigrant patient who presented with an egg-size sarcoma on his left cheek.[10] The sarcoma was operated on twice and still recurred as a 4.5-inch grape-like cluster below his left ear. The extensive wound after surgery could not be closed and skin grafts were unsuccessful. Ironically, this failure to close the wound would play a key part in the patient's eventual cure. The tumor progressed and a final operation only partially removed the tumor; the wound became severely infected with erysipelas by Streptococcus pyogenes and the patient developed a high fever. Little could be done to stop the infection, yet surprisingly, after each attack of fever the ulcer improved; the tumor shrank, and finally disappeared completely. On a subsequent review, the patient, still bearing a large scar from his previous operations, had no trace of cancer and claimed excellent health since his discharge– 7 years previously.[10,12]

Coley suspected that somehow the infection was responsible for the miraculous cure. He later realized that the patient's activated immunity in response to the acute infection was the key factor in cancer regression. He decided to put his theory to the test and infected his next 10 patients with erysipelas.[12,13] Problems with this approach soon became apparent; sometimes it was difficult to induce an infection, other times there was a strong reaction and the disease regressed. However, occasionally, the infection was fatal. Due to its unpredictability, he developed a vaccine containing two killed bacteria, the Gram-positive Streptococcus pyogenes and the Gram-negative Serratia marcescens. Experimental work at the time suggested that the latter bacteria increased the virulence of the former.[14] In this way, he could simulate an infection with inflammation, chills, and fever without worrying about the risks of an actual infection. This vaccine became known as “Coley's toxins.” Coley stressed that the technique of administration and the ability of the vaccine to induce mild to moderate fever was of paramount importance in the regression of cancer.[15,1] He successfully used his vaccine, in treating a man bedridden with an inoperable sarcoma involving the abdominal wall, pelvis, and bladder. The sarcoma regressed completely and the patient was followed up until his death from a heart attack 26 years later.[16]

Coley worked in the Department of Bone Service at the hospital, later becoming its chief in 1915, and her fathers discovery was further pioneered by Helen Coley Nauts Coley's vaccine was widely and successfully used by other contemporaries for sarcomas as well as carcinomas, lymphomas, melanomas, and myelomas.[17] Coley's immunotherapy regimen was so outstanding that even when applied to patients in their final stages of disease, some remarkable recoveries were obtained, with patients often outliving their cancer.[17,18] Coley was considered to have treated more sarcoma patients than any other physician up to that time.[17]

STIMULATED IMMUNOTHERAPY

Martha Tracy who formulated many of Coley's vaccine observed that the most effective formulation was the one that induced both local and systemic reactions.[19]

Coley considered several points crucial to a patient's survival. First and foremost was to simulate a naturally occurring acute infection, and thus, inducing a fever was essential. Injections were optimally administered daily or every other day for the first month or two. To avoid immune tolerance to the vaccine, the dosage was gradually increased over time depending on the patient response. The vaccine was injected directly into the primary tumor and metastases when accessible. Finally, a minimum 6-month course of weekly injections was followed to prevent disease recurrence. Ensuring a prolonged follow-up was the most difficult part of the treatment.[20]

In the past, coincidental infections had in fact inspired a wide variety of rudimentary cancer immunotherapies. Coley also discovered that many past physicians had used these infections to the advantage of their patients. Cancer immunotherapy was practiced thousands of years ago. In the writings of the Ebers Papyrus (c 1550 BC), attributed to the great Egyptian physician Imhotep (c 2600 BC), the recommended treatment for tumors (swellings) was a poultice followed by an incision which would result in infection of the tumor and therefore its regression.[21] By the 1700 and 1800 AD, crude forms of cancer immunotherapy became widely known and accepted.[1]

Before Coley's discovery of his killed vaccines, using live bacteria to initiate an infection was a risky experiment between life and death. Coley emphasized that the induction of fever was the key aspect of his treatment, a strong febrile reaction was the symptom most associated with tumor regression. A retrospective study of the patients with inoperable soft tissue sarcomas treated with Coley's vaccine found a superior 5-year survival in patients whose fevers averaged 38–40°C, compared with those having little or no fever (38°C) during treatment (60% vs. 20%).[22]

The greatest value of Coley's Toxins is evident in the lives of patients who received the therapy. Rather than surviving additional years with cancer, many of these patients lived the rest of their lives without cancer.[23,24]

The last recorded use of Coley's Toxins anywhere in the world was in China in the 1980s as a primary therapy for cancer in an adult male who had terminal liver cancer involving large tumors in both lobes of the liver; he received 68 injections of Coley's Toxins in 34 weeks. By the end of this course of treatment, all of the tumors had completely regressed.[25]

To most members of the medical community, non-surgical approaches to the treatment of cancer were simply of little interest. While most readers ignored Coley's articles, a number of independently minded doctors began to make use of the new cancer treatment. Before the turn of the 20th century, at least 42 physicians from Europe and North America had reported cases of cancer that had been successfully treated with Coley's Toxins.[26]

Stimulated immunotherapies ran a natural death in the latter half of the 20th century due to a number of reasons. First, with the newer concept of asepsis, cancer surgery like any other operation became a sterile procedure with fewer postsurgical infections especially after Lister's aseptic techniques in the late 1800s. Second, by the time of Coley's death in 1936, radiotherapy was an established treatment for cancer and chemotherapy was slowly gaining acceptance. Such therapies though highly immunosuppressive could more easily be standardized than Coley's approach. Third, the administration of antibiotics further reduced the incidence of postsurgical infections and antipyretics came into routine use to eliminate fever and discomforting symptoms of an immune response, and the lastly due to an unfavorable approach of the medical industrial regulatory complex of the 1960s.[10,26]

Cancer therapies have been standardized and have improved since Coley's day, but these improvements in treatment have resulted for the most part in prolonging the disease rather than curing it. For example, when the American Cancer Society claims, “Today, far more than half of all cancers are curable,”[27] it is referring to the fact that about 60% of patients diagnosed with cancer during the period 1989–96 survived for at least 5 years.[28] According to the National Cancer Institute, the 5-year survival rate includes persons who survive for 5 years after diagnosis, whether in remission, disease-free state, or under treatment.[29] This concept is far away from the ideal of achieving a cure for a disease-free state.[30] To this day, earlier diagnosis is the single most important contributing factor in the observed increase in 5-year survival rates.[26] Presently, the medical literature has dropped its duration of cancer survival rates from an older standard of 5 years to a mere 3 years and hence is the increase in the percentage of survival rates.[31]

Though modern therapies have added some years to the life of the average cancer patient, they have not reduced the patient's chances of dying from the disease. In fact, a resident of the United States is more likely to die of cancer today (225.4 per 100,000) than in 1950s (195.4 per 100,000).[32,26]

The primary cancer therapies, namely, surgery, radiotherapy, and chemotherapy, widely accepted and practiced have their own pitfalls. The risks, deficiencies, cost, specialized skills, and medical ethics are often associated with these procedures. Even surgery, the most acceptable of the three in treatment of most tumors, has resulted in an ethical dilemma. Every time an incision is made into cancerous tumor, with even the least invasive type of incision called the needle biopsy, there is a risk of spreading the disease due to cancer cells entering the bloodstream or becoming implanted in the surrounding tissue. There are at least 10 published cases of tumors arising along the route taken by a biopsy needle.[26] Surgical excision usually done with an intention to cure also removes the protective barrier or the wall, body builds itself to protect itself from cancer metastasis. Surgery and the subsequent healing process greatly increases the risk of death by metastasis in certain cancer patients by disrupting tumor integrity, facilitating metastasis, directly seeding the tumor, inducing local angiogenesis, immune suppression, and enhancement of tumor growth.[33] Surgical stress also greatly enhances metastasis by increasing the expression of proteinases in the target organ of metastasis, metastasis being the primary concern of fatality in cancer patients.[34]

The effects of radiation are often temporary and have little impact on survival rates. One study of 3,000 breast cancer patients found that those receiving radiation in addition to surgery did no better than patients who received surgery alone.[28] The great disadvantage of radiation therapy is the same as that with surgery; it is simply not effective in the control of widely spread cancer. Chemotherapy and radiotherapy to some extent are highly immunosuppressive and therefore infections in these patients do not lead to any immunostimulation. Addition of antibiotics further deprives these patients of the benefits of an immune response and subsequent regression if any.[26]

Chemotherapy for head and neck cancer may result in a temporary reduction in the tumor size but has not translated into increased survival, control of the primary tumor, or decreased incidence of metastasis.[31] The FDA has approved more than 80 anticancer drugs, 40 of which are chemotherapeutic agents. These drugs interfere with cell division, an essential activity of the immune system, thereby profoundly suppressing the magnitude and the effectiveness of immune responses.[35,36] Hence the ability of the body to protect itself against an existing cancer is weakened; they are also neocarcinogenic which can lead to the development of new cancers that did not exist prior to the administration of chemotherapy.[26]

To effectively control the spread of cancer after the destruction or removal of the primary tumor, a systemic therapy is needed that can be delivered to the entire body that can destroy cancer wherever it might be lurking. This can be delivered by an active immune system of the patient by activating its immense potential.

DISCUSSION

Spontaneous regression is a well-authenticated and natural phenomenon. Its study may lead us to a better understanding of the natural history of neoplastic disease which so commonly progresses but rarely regresses.[37] The comparative rarity of spontaneous regressions today may result from the immunosuppressive nature of conventional cancer therapies.[1] The spontaneous healing of cancer, after having been the subject of many controversies, is now accepted as an indisputable fact. The percentage of spontaneous regression as quoted by Boyers is 1 in 80,000 and 1 in 100,000 by Bashford; it may be subjected to criticism but proves a remarkable fact that cancer is not an irreversible process.[38]

Regression is more commonly associated with groups of tumors like the embryonal tumors in children, carcinoma of the female breast, chorionepithelioma, adenocarcinoma of the kidney, neuroblastoma, malignant melanoma, sarcomas, and carcinoma of the bladder and skin.[38]

The impediment toward the spontaneous healing of cancer is due to the failure of recognition of cancer cells as non-self and dangerous by our immune system and hence it's subsequent escape to establish the disease, as well as the nature of contemporary cancer therapies which trigger metastasis, suppress immune responses as well as compound any existing immune deficiency. The other major drawback is that primary cancer therapies especially the systemic ones are unable to differentiate between normal and abnormal, and therein lies their potential to harm.[26] The disturbance of tumor such as biopsy and surgical procedures cause a greatly increased number of cancer cells to enter the bloodstream, while most medical intervention (especially chemotherapy) suppresses the immune system. This combination is a recipe for disaster. It is the metastases that kill, while primary tumors in general, and those in the breast in particular, can be relatively harmless. These findings have been con-firmed by recent research which shows that surgery, even if unrelated to the cancer, can trigger an explosive spread of metastases and lead to an untimely end.[39]

So how can we help our system recognize tumor cells as “tumor cells” and aid in natural and biologic defence against cancer.

Infectious agents are present in nature that can cause cancer but we should also remember the dual role they play in preventing cancer. Acute infectious agents are a natural source of immunostimulants that challenge our immune system from time to time as well as pep it up to confront newer challenges evolution brings about like cancer.[40,41] [Figure 1] Cancer is a disease that springs up from within; it is a disease of our genes and inherited or acquired deficiencies in genome maintenance systems contribute significantly to the onset of cancer.[42] Though all of us develop cancer cells in our life time, not all of us develop cancer. The proportion of risk of cancer varies from person to person and the individuals’ exposure to common febrile infections as shown by epidemiologic studies. What helps the majority safe guard against cancer? Do acute infections have a direct and spontaneous role in the prevention and regression of cancer?[43]

Immunostimulation in cancer regression

As early as 1899, British cancer researcher D’Arcy Power observed, “Where malaria is common, cancer is rare.”[44] Between 1929 and 1991, at least 15 investigations including 8 case–control studies examined the link between infectious disease and cancer and all but one have found that a history of infectious disease reduces the risk of cancer.[41,28]

Since spontaneous regression is often associated with a previous history of acute infections and fever, it is likely that fever-causing pathogens have a beneficial role to play in activating and stimulating the immune defenses which battle the invading pathogens as well as gain a new-found recognition of cancer cells and attack them vigorously. Fever whether natural (acute infections) or induced (Coley's Toxins) stimulate a multitude of cascading, interlinking, and complex pathways of the immune system simultaneously releasing numerous products in the right quantity and qualities to combat the disease which may not be humanly possible to reproduce in vitro. This may explain why single cytokine therapy or immune products don’t give desirable results in cancer therapy, besides being expensive, toxic, and at times fatal due to the unnatural challenge they pose to the human system.[40,10]

The evidence and observations of rapid tumor regression following infection sometimes within hours suggest that the innate rather than the adaptive immune response is a primary mediator of tumor regression in such cases.[10] Unfortunately, even during cancer immunotherapy, an acute febrile reaction is often regarded as an unwanted symptom rather than an integral and healing component of the immune response.[1]

A review of previous reports suggests that the occurrence of fever in childhood or adulthood may protect against the later onset of malignant disease and that spontaneous remissions are often preceded by feverish infections. Pyrogenic substances and a more recent use of whole body hyperthermia to mimic the physiologic response to fever have successfully been administered in palliative and curative treatment protocols for metastatic cancer.[40]

Acute infections and fever provoke an immediate and effective immune response that can fight infectious agents as well as cancer at the same time; similarly Coley's Toxins were a highly effective anticancer treatment because they worked by stimulating a powerful immune response. By itself, a powerful immune response is sufficient to cure some cancers in some patients but cannot cure all cancers in all patients. A powerfully stimulated immune system is only part of the answer because cancer cells are frequently able to hide from the immune system. The immune system cannot kill what it cannot see.[26] The failure of the immune system to recognize cancer cells in the system is the major setback we face in our fight against cancer and this is compounded by the duality of the immune system of defense and repair; in the reparative mode the immune system can promote cancer growth in its attempt to repair what it perceives as a “sterile wound.”[Figure 2] This can be overcome by the generation of inflammatory products during an episode of fever, be it natural or simulated (Coley's Toxins), when the well-studied defensive role becomes active at the onset of an acute infection, where cytotoxic cells seek out and destroy invading pathogens.[1,45]

The dual nature of defense and repair of the immune system and its effects

Uwe Hobohm has recently observed about Coley's Toxins that the following cascade might explain their effectiveness: “Fever generates inflammatory factors with co-stimulatory activity, which activate resting dendritic cells (DC), leading to the activation of anergic T cells, maybe accomplished by a second process, where a possible physical damage of cancer cells leads to a sudden supply of cancer antigens to DC.” In other words, fever is a state in which body's own antigen recognition mechanism turns on to such a high level of activity that it becomes capable of recognizing cancer and microbial invaders. Specialized cells like the dendritic cells then communicate the identity of the pathogen to lymphocytes to establish active immunity against stealth diseases. Fever plays a beneficial role when body's immunity is challenged, and helps in the natural destruction of cancer cells. Cellular damage occurs only at temperatures above 108°F, but much good is accomplished at lower temperatures.[16,46]

Acute inflammatory responses have also benefited terminal cancer patients in the reduction of cancer pain as well as fast wound healing. As observed by Coley, the immunological stimulation by his toxins led to a marked relief of pain, so that patients could often discontinue using narcotics. There was an extraordinary enhancement of wound healing and even bone regeneration when the toxins were injected into the tumors.[19] Similar observations on infectious amelioration of cancer pain and enhancement of wound healing have been reported by others.[47]

The recent 6-year Norwegian follow-up study on breast cancer in women also accepts the fact of natural regression in one-fifth of the untreated cases that were followed up; the authors concluded that this may reflect the fact that these cancers are rarely allowed to follow their natural course.[48]

It is interesting to note that the current primary cancer management procedures neither harness the benefits of patients’ own immune system nor stimulate it to achieve tumor regression but actively suppress it; thus it does not run parallel to body's own defensive mechanisms but opposes its natural role. An ideal cancer management would involve the stimulation of the immune system, its complex effective and reproducible in vivo mechanisms that fight cancer. Acute infections are beneficial in the prevention and regression of tumors. In conclusion, childhood febrile infections can prevent cancer in adulthood. Asepsis, fever control, surgery, and immunosuppressive therapies are known to have an inverse relation to cancer regression, while acute infection, fever, and cancer vaccines by the virtue of immunostimulation induce regression of cancer even in the most advanced stage of disease and prove that cancer is not an irreversible process without a cure.[1,43]

Footnotes

 

Source of Support: Nil.

 

 

Conflict of Interest: None declared.

 

REFERENCES

1. Hoption Cann SA, van Netten JP, van Netten C, Glover DW. Spontaneous regression: A hidden treasure buried in time. Med Hypotheses. 2002;58:115–9. [PubMed]
2. Cancer. gov. United States: National cancer institute. Dictionary of cancer terms. [Last accessed on 2010 Sep, cited2010 Oct]. Available from: http://www.cancer.gov/dictionary/?CdrID=46039 .
3. Le Dran HF. Traite des operations de chirurgie. Paris: C. Osmont; 1742.
4. Everson TC. Spontaneous regression of cancer. Prog Clin Cancer. 1967;3:79–95. [PubMed]
5. Everson T, Cole W. Spontaneous Regression of Cancer. Philadelphia, PA: WB Saunders; 1968.
6. Pubmed.gov. United States: Search of PubMed database, web site of the National Institutes of Health, returned 302 articles published in 2010 including the terms “cancer” and “spontaneous regression.” [Last accessed on 2010 Dec 30 and cited 2010 Jan 07]. Available from: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed .
7. Pakhmode VK. Understanding the possible mechanisms of spontaneous regression of oral cancer. J oral and maxillofac pathol. 2007;11:2–4.
8. Who.int> W.H.O. cancer estimates 2003. [Last accessed on 2010 Nov 30 and cited 2010 Dec 10]. Available from: http://www.who.int/mediacentre/news/releases/pr27/en .
9. Savarrio L, Gibson J, Dunlop DJ, O’Rourke N, Fitzsimons EJ. Spontaneous regression of an anaplastic large cell lymphoma in the oral cavity: First reported case and review of literature. Oral Oncol. 1999;35:609–13. [PubMed]
10. Hoption Cann SA, van Netten JP, van Netten C. Dr William Coley and tumour regression: A place in history or in the future? Postgraduate Med J. 2003;79:672–80. [PMC free article] [PubMed]
11. Rohdenburg GL. Fluctuations in the growth energy of tumors in man, with especial reference to spontaneous recession. J Cancer Res. 1918;3:193–225.
12. Coley WB. The treatment of malignant tumors by repeated inoculations of erysipelas, with a report of ten original cases. Am J Med Sci. 1893;105:487–511. [PubMed]
13. Coley WB. Contribution to the knowledge of sarcoma. Ann Surg. 1891;14:199–220. [PMC free article][PubMed]
14. Coley WB. Treatment of inoperable malignant tumors with toxins of erysipelas and the bacillus prodigiosus. Trans Am Surg Assn. 1894;12:183–212.
15. Richardson MA, Ramirez T, Russell NC, Moye LA. Coley toxins immunotherapy: A retrospective review. Altern Ther Health med. 1999;5:42–7. [PubMed]
16. Nauts HC. Monograph no. 8. 2nd ed. New York: Cancer research institute; 1980. The beneficial effects of bacterial infections on host resistance to cancer: End results in 449 cases.
17. Nauts HC, Fowler GA, Bogatko FH. A review of the influence of bacterial infection and of bacterial products (Coley's toxins) on malignant tumors in man. Acta Med Scand Suppl. 1953;276:1–103. [PubMed]
18. Nauts HC. Immunotherapy of cancer by microbial products. In: Mizuno D, editor. Host defense against cancer and its potentiation. Baltimorey, MD: Universit Park Press; 1975. pp. 337–15.
19. Beebe SP, Tracy M. The treatment of experimental tumors with bacterial toxins. JAMA. 1907;49:1493–8.
20. Coley WB. Late results of treatment of inoperable sarcoma by mixed toxins of erysipelas and bacillus prodigiosus. Am J Med Sci. 1906;131:375–440.
21. Ebbel B. The papyrus ebers: The greatest Egyptian medical documents. London: Oxford University Press; 1937.
22. Nauts HC, Pelner L, Fowler GA. sarcoma of the soft tissues other than lymphosarcoma, treated by toxin therapy. New York: Cancer Research Institute; 1969.
23. Nauts HC, Fowler GA, Bogatko FH. A review of the influence of bacterial infection and of bacterial products (Coley's toxins) on malignant tumors in man. Acta Med Scand Suppl. 1953;276:28–30. [PubMed]
24. Coley WB. Late results of the treatment of inoperable sarcoma by the mixed toxins of erysipelas and Bacillus prodigiosus. Am J Med Sci. 1906;131:398–9.
25. Nauts HC. Bacteria and cancer- antagonisms and benefits. Cancer Surv. 1989;8:720. [PubMed]
26. MacAdam DH. Spontaneous Regression: Cancer and the Immune System, Xlibris: Philadelphia. 2003. [Last accessed on 2009 June, Cited 2009 Sep]. Available from:http://www.mbvax.com/pdf/book_excerpt.pdf .
27. Cancer.org. United States. American Cancer Society appeal for funding. Website of the Illinois State and University Employees Combined Appeal. [Last Accessed on 2002 Dec 17]. Available from:http://www.secaillinois.org/acs.htm .
28. Greenlee RT, Hill-Harmon MB, Murray T, Thun M. Cancer Statistics, 2001. CA Cancer J Clin. 2001;51:15–36. [PubMed]
29. Cancer.gov. United States: National cancer institute. Dictionary of cancer terms. [Last accessed on 2010 Oct 30; cited 2010 Nov 29]. Available from: http://www.cancer.gov/dictionary/?CdrID=597152 .
30. Thomas Allen and Son, Webster's Ninth New Collegiate Dictionary. Ontario: Markham; 1989. p. 316.
31. Epstein JB. Oral cancer. In: Greenberg, Glick, editors. Burkets textbook of oral medicine. 10th ed. Elseiver India: BC Decker Inc; 2003. pp. 194–227.
32. Seer.cancer.gov. United States: National Cancer Institute. Cancer statistics Table I-2, National Cancer Institute website. [Last accessed on 2010 Oct 30: Cited 2010 Nov 29]. Available from:http://www.seer.cancer.gov .
33. van der Bij GJ, Oosterling SJ, Beelen RH, Meijer S, Coffey JC, van Egmond M. The perioperative period is an underutilized window of therapeutic opportunity in patients with colorectal cancer. Ann surg. 2009;249:727–34. [PubMed]
34. Tsuchiya Y, Sawada S, Yoshioka I, Ohashi Y, Matsuo M, Harimaya Y, et al. Increased surgical stress promotes tumor metastasis. Surgery. 2003;133:547–55. [PubMed]
35. Peen J. Cancer in immunosuppressed patients. Transplant Proc. 1984;16:492–4. [PubMed]
36. Clegg LX, Li FP, Hankey BF, Chu K, Edwards BK. Cancer survival among US whites and minorities. Arch Intern Med. 2002;162:1985–93. [PubMed]
37. Smithers DW. Spontaneous Regression of Tumors. Clin Radiol. 1962;13:132–7. [PubMed]
38. Fauvet J, Campagne J, Chavy A. Piet G Cures, Regressions and Spontaneous Remissions of Cancer. La Revue du Praticien. 1960;10:2349–84. [PubMed]
39. Tagliabue E, Agresti R, Carcangiu ML, Ghirelli C, Morelli D, Campiglio M, et al. Role of HER2 in wound-induced breast carcinoma proliferation. Lancet. 2003;362:527–33. [PubMed]
40. Kleef R, Jonas WB, Knogler W, Stenzinger W. Review of fever, cancer incidence and spontaneous remissions. Neuroimmunomodulation. 2001;9:55–64. [PubMed]
41. Abel U, Becker N, Angerer R, Frentzel-Beyme R, Kaufmann M, Schlag P, et al. Common infections in the history of cancer patients and controls. J Cancer Res Clin Oncol. 1991;117:339. [PubMed]
42. Hoeijmakers JH. Genome maintenance mechanisms for preventing cancer. Nature. 2001;411:366–74.[PubMed]
43. Hoption Cann SA, van Netten JP, van Netten C. Acute infections as a means of cancer prevention: Opposing effects to chronic infections? Cancer Detect Prev. 2006;30:83–93. [PubMed]
44. Power D. The local distribution of cancer and cancer houses. Practitioner. 1899;62:418–29. quoted in Graner J. History of infectious disease oncology, from Galen to Rous. Infectious Causes of Cancer. Goedert, James J, editor. Totowa, New Jersey: Humana Press; 2000. p. 16.
45. Wang R. Regulatory T cells and innate immune regulation in tumor immunity. Springer Semin Immunopathol. 2006;28:17–23. [PubMed]
46. Hobohm U. Fever and cancer in perspective. Cancer Immunol Immunother. 2001;50:391–6. [PubMed]
47. Quesnay F. Traite de la gangarene. Paris d houry. 1749:313.
48. Zahl PH, Maehlen J, Welch HG. The natural history of invasive breast cancers detected by screening mammography. (2302-03).Arch Intern Med. 2008;168:2311–16. [PubMed]

Articles from Journal of Natural Science, Biology, and Medicine are provided here courtesy of Wolters Kluwer -- Medknow Publications
 
 
==============================================================================================================================================================================================================================================

https://www.infowars.com/twitter-bans-lifesitenews-for-science-article-covering-spread-of-stds-among-gay-men/

 

TWITTER BANS LIFESITENEWS FOR SCIENCE ARTICLE COVERING SPREAD OF STDS AMONG GAY MEN

LGBT thought police now a danger to public health

 
 

In “progressive” America today, you’re no longer allowed to mention the scientific facts about the spread of STDs among gay men.

Twitter has just banned LifeSiteNews for daring to report the scientific facts about gay sex spreading many blood-borne diseases. Because the LGBT thought police now run all the tech giants, any fact-based reports that don’t worship anal sex as an ultra-clean lifestyle of purity and godliness are quickly banned by the tech giants.

With this bowing down to the anti-science lunacy of the LGBT propagandists, Twitter now underscores why it is a danger to the public health of all Americans. Articles that discuss infectious diseases among heterosexual couples are openly allowed, of course, because according to the LGBT cultists, straight heterosexual intercourse is “strange” and “weird.” But articles that discuss the health risks associated with anal penetrative sexual intercourse are verboten.

Science, in other words, is now deemed “hate speech” by the clueless, scientifically illiterate LGBT crusaders who spent their college years learning how to be “social justice warriors” rather than informed biologists. Fact-based reality has been overthrown by LGBT-protective tech monopolists who control all online conversations by asserting authoritarian control over thoughts and speech. They’ve unanimously decided that protecting their false narratives of “safe” anal sex are far more important than educating the public about how anal cancer is actually spread. (Hint: Primarily through anal sex, in case you haven’t figured that out yet…)

THE COMMUNITY ANUS MUST BE PROTECTED BY EVERYONE AT TWITTER, INSISTS @JACK, OR THE BUNGHOLE BRIGADE WILL SILENCE YOU

The full story from LifeSiteNews:

October 18, 2018 (LifeSiteNews) – Twitter has just locked LifeSiteNews out of our Twitter account over an article we posted four years ago that provided expert analysis on the rise in sexually-transmitted diseases among homosexuals.

The 2014 piece by Dr. Gerard M. Nadal, a molecular biologist and microbiologist who is also president and CEO of the Coalition on Abortion/Breast Cancer, responds to media coverage of what was at the time the Centers for Disease Control and Prevention’s new annual report on STDs.

Contrary to the consensus that the “reason for the documented continued rise in syphilis (primarily affecting homosexuals) has more to do with homophobia than anything else,” Dr. Nadal attributes the rise to factor such as an “upward trend in unprotected sex” and 60% of homosexual men failing to disclose their symptoms or status to sex partners.

He cited data from mainstream sources such as the CDC, a then-recent New York Times report, and a 2006 study in the journal AIDS Behavior.

On October 18, 2018, however, LifeSiteNews received the following message, notifying staff that Twitter was locking the account because the 2014 tweet sharing the story’s neutral, factual headline violated “our rules against hateful conduct,” and somehow “promote[d] violence against, threaten[ed], or harass[ed] other people on the basis of […] sexual orientation […], or serious disease.”

No further elaboration was given. A length of time for the lockout was not specified. The only recourse offered was for LifeSite to remove the tweet or start an appeal process. For the moment, LifeSite staff cannot post to or otherwise operate @LifeSitein any way.

“This total intolerance for even reporting government health dept statistics that reveal the health dangers of homosexual activity betrays what Peter Thiel, himself a homosexual, previously called a totalitarian mindset in Silicon Valley,” said Steve Jalsevac, co-founder and president of LifeSiteNews.

“Twitter is now trying to force news agencies to report only what is acceptable to their personal, biased views and shutting down balanced, factual reporting on the homosexual issue.”

“This is getting dangerous for our democracy since a free press is one of the basic and necessary foundations for a genuinely democratic society,” Jalsevac warned. “This is getting scary. It is in everyone’s interest to fight this type of action and even demand government intervention to protect our rights.”

Just the day before, former LifeSiteNews reporter and Americans For Truth About Homosexuality (AFTAH.org) president Peter LaBarbera revealed at LifeSiteNewsthat Twitter had recently banned him on the same grounds, over a 2016 tweet describing homosexual acts as a “sin” that “spreads disease.”

“If Twitter no longer allows its users to advocate for healthy behaviors on its platform, and to defend their sincere moral and religious beliefs–shared by billions worldwide–then it will devolve into a bland, politically correct echo-chamber,” LaBarbera warned.

LifeSiteNews has created a petition here urging Twitter to un-block LifeSite’s account.

 

This article originally appeared at Natural News.

https://www.infowars.com/twitter-bans-lifesitenews-for-science-article-covering-spread-of-stds-among-gay-men/

 ===============================================================================================================================================================================================================================================

 

 

https://www.infowars.com/who-cancer-agency-under-fire-for-withholding-carcinogenic-glyphosate-documents/

 

WHO CANCER AGENCY UNDER FIRE FOR WITHHOLDING ‘CARCINOGENIC GLYPHOSATE’ DOCUMENTS

IARC urged its scientists not to publish research documents on its 2015 weedkiller glyphosate review

 
0
0
 
 

The International Agency for Research on Cancer (IARC), facing criticism over its classification of carcinogens, has reportedly been advising its scientific experts not to publish internal research data on its 2015 report on “probably carcinogenic” glyphosate.

The IARC urged its scientists not to publish research documents on its 2015 weedkiller glyphosate review, according to Reuters. The agency told Reuters on Tuesday that it tried to protect the study from “external interference,” as well as protect its intellectual rights, since it was “the sole owner of such materials.”

The scientists had been asked earlier to release all the documentation on the 2015 report under US freedom of information laws.

 

The groundbreaking review, published in March 2015 by the IARC – a semi-autonomous agency of the World Health Organization (WHO) – labeled the glyphosate herbicide as “probably carcinogenic to humans.” Glyphosate is a key ingredient of Monsanto’s flagship weedkiller well-known under the trade name ‘Roundup.’ It is one of the most heavily used herbicides in the world and is designed to go along with genetically-modified “Roundup Ready” crops, also produced by Monsanto.

The IARC’s report caused problems for both the notorious agrochemical giant and the agency itself.

The report sparked a heated debate around the use of Roundup, and caused several EU countries – including France, Sweden, and the Netherlands – to object to the renewal of the glyphosate’s EU license. The vote on prolonging the glyphosate license for 15 years failed several times in June 2016, but the license was temporarily extended for 18 months during last hours before its expiration.

The controversial report has seemingly made the IARC a target for attacks from multiple directions, and raised scientific, legal, and financial questions.

Various critics, including those in the chemical industry, said the IARC’s evaluations are fuel for “unnecessary health scares,” since the IARC allegedly studies the potentially harmful substance itself, and not a “typical human” exposure to it. It remained unclear whether the critics urged a WHO body to test the potentially carcinogenic chemical on humans.

The critics also brought up other controversial statements from the IARC, over whether such things as mobile phones, coffee, red meat, and processed meat could cause cancer.

The agency defended its methods as scientifically sound and “widely respected for their scientific rigor, standardized and transparent process and…freedom from conflicts of interest.” Numerous freedom of information requests by the Energy & Environment Legal Institute (E&E Legal), a US conservative advocacy group, have since been turned down with this reasoning.

E&E Legal told Reuters that it is pushing a legal challenge over whether the documents in question belong to the IARC or to the US federal and state institutions where some of the experts work. Basically, it’s being decided whether the IARC, as part of the WHO, is truly independent and free from “conflicts of interest.”

According to Reuters, officials from the US National Institutes of Health (NIH) will be questioned by a congressional committee about why American taxpayers fund the cancer agency, which faces much criticism over its allegedly faulty classification of carcinogens.

“IARC’s standards and determinations for classifying substances as carcinogenic, and therefore cancer-causing, appear inconsistent with other scientific research, and have generated much controversy and alarm,” a letter from US Oversight Committee Chairman Jason Chaffetz to NIH director Francis Collins states, as quoted by Reuters.

The Oversight Committee demanded a full disclosure of NIH funding of the IARC, and even money spent in relation to the cancer agency’s activities.

IARC opponents from scientific circles vowed to provide their data on the matter. The European Food Safety Authority (EFSA), which believes glyphosate is “unlikely pose a carcinogenic hazard to humans,” promised to release its raw data on the subject as part of its “commitment to open risk assessment.” The food safety watchdog made this statement in late September, and still has to deliver the promised information.

https://www.infowars.com/who-cancer-agency-under-fire-for-withholding-carcinogenic-glyphosate-documents/

===========================================================================================================================================================================================================================================

 

https://www.rt.com/news/429813-monsanto-unapproved-wheat-canada/

 

Illegal Monsanto GMO wheat discovered at ‘isolated site’ in Canada

Canadian authorities have admitted that a patch of an unapproved, genetically modified strain of wheat has been found in the wild, well outside of old Monsanto test areas, but hope the unfortunate discovery won’t hamper exports.

The crop, of unknown origin, was first discovered on an access road in Alberta last year, after it survived the spraying of the area with herbicide, the Canadian Food Inspection Agency (CFIA) saidThursday. After conducting thorough tests on the samples, the watchdog concluded that the crop was “genetically modified and herbicide-tolerant,” and was never approved for commercial use or production within Canada. The agency then narrowed down the producer of the crop to be Monsanto, the agrochemical and biotechnology giant.

“CFIA confirmed that the Alberta wheat sample was a match for a Monsanto GM wheat line (MON71200), which was used in multiple confined research field trials in the late 1990s and early 2000s in both Canada and the United States,” the watchdog said in its report.

Genetically-modified wheat is not approved to be grown for commercial use anywhere in the world due to food safety concerns. Both the US and Canada have previously conducted field trials on GMO wheat.

It remains a mystery how the strain got into the wild more than 62 miles (100 km) away from any known former test fields. The size of the contaminated patch is also unclear. Authorities, however, are adamant that no GM wheat has entered the country's commercial system, and hope that the discovery will not interfere with the export trade of one of the world’s largest wheat exporters.

“The government is going to provide information to allow our trading partners to make informed, science-based decisions to continue trading in Canadian wheat,” said Kathleen Donohue, executive director of market access at Agriculture and Agri-Food Canada.

Canada is reasonably worried that some of its customers might reconsider deals, pending further investigation. For instance, back in 2016, Japan and South Korea temporarily suspended imports of some US wheat, after a discovery of GMO wheat developed by Monsanto.

Emphasizing that the strain has not been found anywhere in the country’s commercial fields outside of that one “isolated site,” the CFIA vowed to monitor the area of discovery for the next three years. The discovered GM crop has, meanwhile, been destroyed, with Health Canada reassuring the public that the “finding does not pose a food safety risk.”

Monsanto told RT in an emailed comment that “CFIA took the lead on inspection activities associated with this matter and has found no evidence to show that transgenic wheat is in commerce. On May 9, 2018, risk assessments examining potential implications of this wheat to food, animal feed and the environment were completed by Health Canada and CFIA. These risk assessments determined that this wheat does not pose any risk. There are no food, feed or environmental safety concerns associated with glyphosate tolerance in plants.”

 

https://www.rt.com/news/429813-monsanto-unapproved-wheat-canada/

 

 

 

 
 
 •  
   
   
  1d
  well there goes the Canadian wheat crop. It has been shown that Monsanto's Roundup Ready crops do cross pollinate with normal varieties. Monsanto should be sued just like they sued Canadian farmers when their Frankenfoods were found on farms that didn't use their seeds.
  Reply
  Share
  121 Likes

 

 

https://www.rt.com/usa/441989-monsanto-roundup-verdict-confirmed/

 

Monsanto loses appeal on historic Roundup cancer verdict, owes $78mn

Months after merging with Bayer in a bid to bury a brand that has become as toxic as its products, Monsanto has lost its appeal in a historic lawsuit that found its Roundup herbicide responsible for a man's cancer.

In August, a San Francisco jury awarded former school groundskeeper Dewayne Johnson $289 million in damages in a lawsuit alleging Monsanto's glyphosate weed killer Roundup was responsible for his non-Hodgkins lymphoma. The verdict further confirmed that Monsanto "acted with malice" in concealing the carcinogenic risks of its products for decades.

California state judge Suzanne Bolanos has rejected Bayer's request for a new trial, instead opting to reduce the punitive part of the damages from $250 million to $39 million, equivalent to the amount the jury had awarded Johnson in compensatory damages. This adds up to a mandated payout of $78mn.

In addition to spraying Roundup and its analog Ranger Pro 30 times a year, Johnson was doused with the weed killer twice in on-the-job accidents and developed lymphoma within two years of the first mishap. As much as 80 percent of his body is covered in lesions, and his doctors did not think he'd live to see the jury verdict.

Johnson is satisfied with the verdict and hopes it leads Bayer and consumers alike to behave more responsibly. "I'm hoping that it snowballs and people really get the picture and they start to make decisions about what they eat, what they spray in their farms," he told the Guardian. He hopes to see warning labels on Monsanto products, but isn't holding his breath.

The confirmation of August's verdict opens Bayer up to thousands of similar suits from plaintiffs with similar claims. The World Health Organization deemed glyphosate "probably carcinogenic to humans" in 2015, yet Johnson and others like him were told in training sessions that the weed killer was "safe enough to drink."

Evidence emerged during Johnson's case that Monsanto was not only suppressing research that confirmed the link between its products and cancer, but may actually be paying for its own "ghostwritten" research that would portray Roundup favorably.

Monsanto was sold to Bayer in June for $63 billion, and the massive new firm immediately chose to retire the Monsanto name. With a sordid history that includes Agent Orange and genetically-modified seeds in addition to glyphosate, the brand name had become too toxic. 

 

=================================================================================================================================================================================================================================================