ZIVOTNO VAZNO!!!!!!Александр Алексеевич Редько – доктор медицинских наук, профессор, академик РАЕН (Российской Академии Естественных Наук) – уважаемый человек. Epohalno pametno i dobro cuti!!!!!Zelim da cujem od uvazenih kolega nase grupe: prof. Boricica, Vesnu Garovic, Milana Ognjanova, naravno nasu Zoru i Rusko mrzecu vec znate...., da stanu na crtu i ospore tvrdnje ovog doktora nauka, i aktuelnog Ruskog akdemika, i da ospore njegovo znaje, i tvrdnje, sa svojim referencama i logikom. Mislim da je doslo da dozivim da pamet pobedi, a ne politicka indoktriransot, i propaganda koja nas unistava/istrebljuje. Ovo je naj ozbiljnije upozorenje vakcinisanim, koji ce se vakcinisati, i koji se nece vakcinisati, i tu cete se negde pronaci. Cekam da neko napravi i prevod, a do tada se snalazite, radi vam se o glavi, i nemate mnogo vremena da ostanete ne informisani!!!!! Ko prezivi, pricace unucima o ovom informacionom ratu, i korupciji nauke!!!!

Da jednom zauvijek zapamtimo što je VIRUS?

Viktor Jagarinec
12 ч. ·
Још опција
Djelite!!!
Da jednom zauvijek zapamtimo što je VIRUS?
Dr Nada Jurinčić, penzionisani pedijatar s afričkim stažom u epidemijama:
DOK NE SHVATITE DA VIRUS ZNAČI OTROVNA IZLUČEVINA, DOK NE SHVATITE DA NIJE ŽIV I DA SE NE MOŽE UBITI, DOK NE SHVATITE DA SE NE MOŽE PRENIJETI PRIRODNIM PUTEM NEGO SAMO KAO OTROV KOJI VAM UBRIZGAJU VAKCINOM ILI INJEKCIJOM… DO TAD ĆETE PUSTITI DA VAS ŠAKA MEDICINSKIH MAFIJAŠA VOZA ŽEDNE PREKO VODE.
1. Grip nije zarazna bolest jer zaraznu bolest uzrokuju živi mikroorganizmi.
2. Virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mešoviti otpad čije se poreklo ne zna.
3. To što se grip u koju spada i izmišljotina kov-id-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vreme kad je veća vlaga u vazduhu, a crevna gripa u letnim mesecima u većoj populaciji, to ne znači da je kontagiozna, tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu. Epidemiološka pojava nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost. Nema naučnih dokaza da je ono što zovu virus s-c-02 uzrok ili uzročnik kliničkog sindroma koji se ispoljava znakovima čišćenja gornjih i donjih disajnih puteva.
4. Ono što kupljena rotšildska nauka potura pod uzročnikom kliničkog sindroma gripe isto tako može biti posljedica, a ne uzrok sindroma. Virus kao mrtva nakupina svačega, nađen u sluznici dišnih puteva, po svim kriterijima može značiti samo jedno: otrovnu izlučevinu stanica disajnog sistema koje izbacuju iz sebe ono što bi im uništilo disanje i metabolizam. Budući da se mukus, sluz disajnih puteva, drži priljubljeno, slepljeno za disajne kanale, iz razloga da prema sili teže ne bi potonula prema malim disajnim kanalima, to organizam koristi mehanizam kašlja koji namiče energiju za izbaciti otpad iz disajnih kanala. U zimskim mesecima, kad je više vlage u vazduhu, disajna sluz se razredi i tad ju je najlakše izbaciti. Od tud epidemijska pojava sindroma, a ne zbog toga što je napadnut živim patogenim mikroorganizmima.
5. Povišena temperatura je odraz propadanja hiljada imunoloških stanica i bakterija koje jedu detritus, otpad i kad se nakupe previše, ugibaju oslobađajući svoje otpadne tvari koje podižu temperaturu. To povišenje temperature ubrzava protok krvi, a tim dotok kiseonika i ispiranje od toksina. Zato se na grip ne može stvoriti kolektivni imunitet, jer on nije ono za što ga smatraju, jer im tako odgovara! Od njega su napravili svinjski, ptičji, sidu...
6. Grip je neuništiv jer je prirodan način velikog sezonskog /zimskog čišćenja organizma, odnosno sistema za disanje, a leti sistema za varenje.
Ovo je moj rad i stojim iza svake reči.
Ono što oni nazivaju virusom je genetski materijal koji nijedna nauka ne uzima kao dokaz uzroka ili uzročnika.
Virusologija je stara koliko Hipokratova medicina.
Hipokrat je rabio izraz virus i u prevodu znači otrovna izlučevina, a to znači da je stvara tiјelo, a ne da ona ulazi u tijelo.
Sindrom gripe ispoljavaju češće ljudi koji su oslabljenog imuniteta iz bilo kojeg razloga, najčešće oni koji se nalaze pod hrpom lijekova. Zašto? Zato što su nakupili toliko otrova u svom tijelu da dobre bakterije i makrofagi ne mogu stići u vremenskoj jedinici izbaciti toliko toksina van.
Virusologija nikad više neće biti laž u koju su je pretvorili rotšildski laboratorijski plaćenici, među kojima ima i naših đikana.
Virusologija će postati naučna disciplina o načinu na koji se telo sezonski čisti od nakupljenih otrova.
Zapamtite dobro što sam vam rekla u ovoj zadnjoj rečenici!

https://nova.rs/vesti/hronika/zasto-su-stavovi-antivakserke-dr-jovane-duboko-pogresni/

 

Zašto su stavovi antivakserke dr Jovane duboko pogrešni

HRONIKA 01. Apr. 202112:22 > 12:23

Dr Jovana Stojković Foto:Goran Srdanov

Dr Jovana Stojković, kojoj je policija rano jutros upala u stan s nalogom za pretres, srpska je političarka, psihoterapeut, predsednica pokreta Živim za Srbiju i ider udruženja građana Čuvari Srbije 1244, poznata po antivakcinalnom aktivizmu. Od strane kolega označena je kao direktno odgovorna za sunovrat kolektivnog imuniteta i epidemiju morbila u Srbiji koja je buknula u oktobru 2017. godine. U nekoliko navrata je organizovala proteste protiv vakcine za koronavirus, a da situacija bude još gora, radila je u kovid bolnici, u crvenoj zoni.

U javnosti su se pojavile informacije da je ova antivakserka primila vakcinu, što je ona ubrzo demantovala.

“Ne znam šta bi mi drugovi građani savetovali, da li da lečim ove što dolaze sa upalom pluća nakon vakcinacije, ili da pustim da ih vakcina zaštiti”, zapitala se dr Stojković.

Svoje kolege, kao i pacijente bolnice, koji preduzimaju nužne mere zaštite od koronavirusa, nazvala je “hipohondrima” – kao i to što smatra da su maske, koju nju štite dok radi sa zaraženima, zapravo “krpetine” za opštu populaciju, a potom se pojavila njena fotografija sa istom tom “krpetinom” na licu.

Na njenom profilu mogu se pronaći tvrdnje da vakcinacija ne zaustavlja širenje virusa, kao i da ćete posle primljene vakcine dobiti imunitet samo ako “preživite”.

Dr Jovana Stojković Foto:Screenshot/Youtube

Društveno je angažovana od 2015. godine. Posle Slađane Velkov koja je dugo važila za sinonim za antivakcinalni pokret u Srbiji, tek je Jovana Stojković uspela da se nametne kao organizator uličnih i drugih vrsta protesta i tribina protiv obavezne vakcinacije.

Godine 2018. osuđena je u Osnovnom sudu u Zrenjaninu na kaznu od 75.000 dinara jer je vređala lekara Tomislava Stevanovića, čoveka koji je protiv Stojković i njoj sličnih pokrenuo peticiju zbog šarlatanstva u medicini.

Tada je njen muž Vladimir Stojković, još jedan istaknuti antivakser, na društvenim mrežama najavio da Stojkovićeva ne namerava da plati kaznu, nego će da je odsluži u zatvoru “da pokaže u kakvoj državi živimo”, a sve se to desilo zbog njene “borbe protiv farmakolobista”.

Sud časti Lekarske komore Srbije je pokrenuo postupak protiv Jovane Stojković zbog aktivnosti usmerenih protiv vakcinacije i kampanje koju sprovodi na društvenim mrežama. Prvi pretres nije završen zato što su, prema obrazloženju komisije, pristalice dr Stojković ispunile prostoriju do te mere da nije bilo moguće nastaviti pretres u tim uslovima.

28. Feb. 2021
02. Apr. 2021
19. Okt. 2020

Protiv Jovane Stojković je 12 lekara podnelo krivične prijave zbog širenja straha i panike od vakcine. Eminentni srpski epidemiolog prim. dr Radmilo Petrović, označio je Jovanu Stojković i ostale antivakcinaše kao direktno odgovorne za sunovrat kolektivnog imuniteta i epidemiju morbila u Srbiji koja je buknula u oktobru 2017. godine i tokom te i sledeće godine odnela 15 života, među kojima i petoro beba i dece starosti između 11 meseci i četiri godine i jedne porodilje.

Od 2018. godine sa društvenog aktivizma prelazi na politički i osniva politički pokret desne orijentacije Živim za Srbiju nakon čega okuplja 15. političkih udruženja u zajedničku organizaciju Čuvari Srbije 1244 koja se osim farmaceutskih i zdravstvenih problema bavi nekim ključnim političkim temama u državi među kojima je aktuelno rešavanje konačnog statusa Kosova i Metohije.

Foto:Screenshot/twitter/ZivimZaSrbiju1/FoNet/Aleksandar Barda

Nedavno se istakla besramnim pozivom trudnicama da ne nose maske u porodilištima, dok je ona sama uslikana s vizirom na licu prilikom obilaska jedne od kovid ambulanti.

Na društvenim mrežama često deli iste ideološke stavove s ekstremnim desničarima poput Pavla Bihalija iz udruženja Levijatan.

Sedam najopasnijih antivaksera u Srbiji VIDEO DRUŠTVO Autor:Pero Jovović 02. Apr. 2021

Sedam najopasnijih antivaksera u Srbiji VIDEO

DRUŠTVO  02. Apr. 2021; 21:11 > 21:1312 Komentara

Podeli

Foto: TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC/N1/Printscreen/YouTube/Najbolji lek/MBS Info/BALKAN INFO - Zvanični kanal

U svetu već godinama unazad kruže sulude antivakserske teorije koje pokušavaju da negiraju dokazane naučne činjenice, a Srbija kao zemlja nije izuzetak. Tokom proteklih godinu dana, od početka pandemije koronavirusa, u domaćem javnom prostoru, više nego ikada ranije, pojavili su se glasovi onih koji sebe nazivaju doktorima, naučnicima i medicinskim radnicima, a koji šire dezinformacije i (ne)svesno ugrožavaju zdravlje miliona ljudi.

O poznatim i opasnim antivakserima se tokom proteklih dana govorilo više nego ranije, delom i zbog toga što je policija juče privela takozvanu doktorku Jovanu Stojković,i to zbog širenja neproverene i naučno neutemeljene propagande protiv vakcinisanja, a policija se pojavila i na vratima Jelice Dabović, najstarije sestre nekadašnjih uspešnih košarkašica Ane i Milice Dabović, koja takođe širi teorije zavere u vezi sa vakcinom protiv koronavirusa.

Iako broj antivaksera u Srbiji i svetu nije zanemarljiv, poslednjih meseci su se izdvojila pojedina imena kojima se čak davao i medijski prostor, a koji su takođe koristili svoje privatne profile na društvenim mrežama kako bi organizovali određene vrste protesta ili širili opasne teorije zavere, ne razmišljajući pritom da svojim delovanjem ozbiljno ugrožavaju živote svih nas.

PROČITAJTE JOŠ

22. Mar. 2021
01. Apr. 2021
01. Apr. 2021
01. Apr. 2021

Jovana Stojković 

Najpoznatije lice antivakcinaškog pokreta u Srbiji već godinama je dr. Jovana Stojković, psihijatar na Klinici za neuropsihijatriju Kliničkog centra Srbije.

I pre izbijanja pandemije, Stojković se zalagala za ukidanje obaveznog vakcinisanja dece u Srbiji MMR vakcinom (koja štiti od malih boginja, rubeole i zaušaka), zbog čega se protiv nje vodi postupak pred Sudom časti Lekarske komore Srbije.

Društveno je angažovana od 2015. godine. Posle Slađane Velkov koja je dugo važila za sinonim za antivakcinalni pokret u Srbiji, tek je dr. Jovana Stojković uspela da se nametne kao organizator uličnih i drugih vrsta protesta i tribina protiv obavezne vakcinacije.

Takve stavove nastavila je da brani i u periodu pandemije. Stojković je 19. marta na Tviteru, na kojem ima više od 3.000 pratilaca, napisala:

“Svedoci smo da nam se veliki broj ljudi razboljeva i završava na respiratoru posle vakcinacije, kao i da se o tome ćuti. Svedoci smo da je vakcina AstraZeneka zabranjena u mnogim državama, dok je u Srbiji i dalje ’bezbedna’.“

Jovana Stojković je u februaru na svom Tviter nalogu objavila svoju fotografiju sa zaštitnom maskom i vizirom u jednoj od COVID-bolnica, uz komentar: “Ne znam šta bi mi drugovi građani savetovali, da li da lečim ove što dolaze s upalom pluća nakon vakcinacije ili da pustim da ih vakcina zaštiti?”

Ova objava izazvala je burne reakcije u delu javnosti. Ona je nedavno i privedena, nakon što je policija upala u njen stan. Sumnjiči se za izazivanje panike i nereda što se karakteriše kao krivično delo.

Slađana Velkov

Jedna od najkontroverznijih ličnosti u Srbiji je i Slađana Velkov, koja za sebe navodi da je doktor, i koja je na Fejsbuku napravila svojevrsni pokret protiv vakcinacije dece u Srbiji. njenom uticaju na internetu dovoljno govori podatak da jedna njena Fejsbuk grupa ima više od 38.000 članova, a druga 25.000.

PROČITAJTE JOŠ

01. Apr. 2021
28. Mar. 2021
02. Apr. 2021
01. Apr. 2021

Ona se pored toga što zagovara ukidanje obavezne vakcinacije, propagira i bezgrešno začeće pomoću sirove hrane, gledanja u sunce i hodanja bez čarapa, tvrdi da ženama mesečni ciklus nije potreban, a za lečenje dece od autizma preporučuje ispijanje hemikalije MMS, koja je po sastavu slična običnom izbeljivaču.

Jelica Dabović 

Jelica Dabović našla se juče među osobama koje su zbog širenja neproverene i naučno neutemeljene propagande protiv vakcinisanja, privedene u SBPOK. U pitanju je najstarija sestra nekadašnjih uspešnih košarkašica Ane i Milice Dabović, poznata javnosti po svojim kontroverznim nastupima, javnom svedočenju o zlostavljanju koje je trpela od oca, partnerke i kolega, a sada i po širenju antivakserskih stavova.

Novica Ćeranić 

“Ovo je program depopulacije planete Zemlje.“ Tim rečima se dr Novica Ćeranić, obratio okupljenim građanima 20. marta u centru Beograda, na protestu za ukidanje epidemioloških mera koji je održan pod sloganom “Protiv globalizma i koronadiktature”.

Ćeranić, lekar specijalista radiologije zaposlen na Institutu za onkologiju u radiologiju Srbije u Beogradu, uglavnom gostuje na internet televizijama, iznoseći teze da korona virus ne postoji, da su protivepidemijske mere način porobljavanja stanovništva, kao i da se vakcinama protiv COVID-19 truju ljudi zarad profita nekih interesnih grupa.

Govoreći 20. marta pred par hiljada okupljenih ljudi, Ćeranić je za “plan depopulacije planete“ optužio “svetske moćnike“ iz međunarodnih institucija:

“Taj plan ide od Ujedinjenih nacija, Svetske zdravstvene organizacije i svih majmuna u našim kriznim štabovima i Ministarstvu zdravlja“, rekao je Ćeranić na skupu, na kojem su se, osim antizdravstvenih parola, mogla čuti i skandiranja protiv migranata i uvrede na račun medija i LGBT+ populacije.

Svoje stavove o pandemiji korona virusa, Ćeranić redovno objavljuje i na svom Fejsbuk profilu.

“Virus ne postoji. Vakcina je zločin prema čovečanstvu. U pitanju je oduzimanje sloboda i kontrola ljudi“, napisao je 22. marta. Ta objava je podeljena blizu 50 puta.

Istog dana napisao je da je “vakcina jednako smrt“.

Branimir Nestorović 

Protivnici vakcinacije i zdravstvenih mera u Srbiji ne dobijaju prostor samo na društvenim mrežama, već i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Takva je privatna televizija “Happy“, čiji je čest gost Branimir Nestorović, dečji pulmolog u penziji i bivši član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Nestorović je u javnosti poznat i kao predstavnik dela medicinske struke koji javno dovodi u pitanje činjenice u vezi sa pandemijom koronavirusa. O njegovoj popularnosti svedoči grupa na društvenoj mreži Fejsbuk “Dr Nestorović – narodni lekar“ koja ima 98.000 članova i okuplja, kako se navodi u opisu, “poštovaoce dr Nestorovića“. U grupi se uglavnom objavljuju recepti za narodne lekove i antimedicinski komentari.

Od ovakvih komentara u javnosti ne zazire ni sâm dr Nestorović. Gostujući 31. januara na TV “Happy“, Nestorović je, između ostalog, rekao da je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) neopravdano proglasila pandemiju korona virusa kako bi se srušio bivši američki predsednik Donald Tramp, a izrazio je skepsu i prema vakcinaciji.

“Mi ne znamo da li je vakcina opasnija od virusa. Stvarno ne znamo, zato što je u Americi prvi i jedini izveštaj o neželjenim dejstvima Fajzerove vakcine objavljen 14. decembra prošle godine. Bilo je vakcinisano 124.000 ljudi, 3.000 se nije pojavilo na poslu posle nekoliko dana“, rekao je Nestorović, gostujući u emisiji “Teorija zavere“ na TV “Happy“.

Alek Račić

Alek Račić, specijalista maksilofacijalne hirurgije u Kliničkom centru Srbije (KCS), još jedan je od teoretičara zavere. Račić je inače čest gost i na televizijama koje nemaju nacionalnu pokrivenost, a učestvovao je i na antizdravstvenom skupu 21. marta u Beogradu.

U intervjuu za Jutjub kanal “Slavija Info“, objavljenom u oktobru 2020, između ostalog, je izjavio da je nemoguće napraviti vakcinu protiv COVID-19, zbog velikog broja mutacija, a onda je u istom razgovoru negirao i postojanje tog virusa:

“Kroz neke specifične biohemijske procese nije ni dokazano postojanje COVID-19 kao nekog izolovanog virusa. Znači, ti automatski nemaš precizno izolovanog izazivača, a kamoli da praviš vakcinu za njega“, rekao je Račić.

U istom intervjuu Alek Račić je izrazio i sumnju prema vakcini protiv COVID-19, i tvrdi da je ruski predsednik Vladimir Putin odlučio da napravi svoju vakcinu, kako bi zaštitio “populaciju koja njemu veruje“ od “štetne vakcine koju želi da nametne Svetska zdravstvena organizacija“.

Mila Alečković Bataille

Alečković Bataille tvrdi da su PCR testovi “potpuni promašaj, a rezultat koji daje su potpuni falsifikat“.

U javnosti iznosi tvrdnje da se pandemija bolesti COVID-19 koristi kako bi se uvele “eksperimentalne mere“, koje imaju za cilj “porobljavanje ljudi“ da bi se mali broj “globalista“ obogatio.

U izjavi za RSE, dr Alečković Bataille kaže da je ona francuski kadar, jer se u toj zemlji školovala i specijalizovala, a o kritikama kritičara vakcinacije smatra da pokazuju “zaostalost u odnosu na istraživanja u svetu“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Zakon protiv dezinformacija........

Zakon protiv dezinformacija........

https://youtu.be/w6VWjfg0KLQ

https://youtu.be/dOE9QUCP41E

https://youtu.be/0wGpIAhu-1M

https://youtu.be/fBIQfQqD7jE

https://youtu.be/q0DJTLGLo2c

"MEDICINARI KOJI PLAŠE GRAĐANE SU NAJOPASNIJI" Stručnjaci: Koristeći status i zvanje mnoge dovode u zabludu

Krivica za uzdržavanje od vakcinacije ne leži na narodu, već na medicinarima koji koriste svoj status i zvanje te na osnovu toga dovede građane u zabludu, ocenjuju stručnjaci ističući da je upravo takva situacija najopasnija.

Antivakcinaši koji, kako upućeni objašnjavaju, neprestano građane pozivaju da ne pristanu na imunizaciju protiv korona virusa, osim što omalovažavaju napore države da se okonča pandemija, mnoge dovode u situaciju da poveruju u nešto što može biti pogubno za njih.

FOTO: FRIEDEMANN VOGEL / EPA;

Pedijatar Tomislav Stevanović iz Zrenjanina, predvodnik grupe od 270 roditelja koji su pre tri godine podneli krivičnu prijavu protiv dr Jovane Stojković, a koja je pre dva dana privedena zbog širenja panike i nereda, i drugih antkivakcinaša, navodi da su upravo izjave pojedinih stručnjaka delom i dovele do toga da neki građani odustanu od vakcinacije.

- Među antivakcinašima postoje profesori medicine, kao što je (Prof. dr, Branimir Nestorović), koji ima veoma veliki uticaj na javnost, i upravo njegove izjave su delom i dovele do toga da neki odustanu od vakcinacije i da se osujete ogromni napori države da zaštiti stanovništvo i tako zaustavi i ovu pošast - kaže Stevanović za Kurir.

Kako ističe, "strašno je da neko ko je završio medicinu i zakleo se da pomaže i leči ljude koristi svoju inteligenciju da bi ubedio građane koji ne znaju ništa o cepivima da je to štetno".

PROČITAJTE JOŠ...

- Manipuliše se činjenicama, a svi lekari koji to rade, rade zbog profita, da li direktno ili indirektno, jer antivakcinalni pokret uvek ide uz promociju nekih alternativnih metoda lečenja - kaže dr Stevanović i dodaje da bi, po njegovom mišljenju vakcinacija morala biti obavezna.

Sociolog Andrej Kubiček sa Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja objašnjava za ovaj list da krivica ne leži na narodu, već upravo na medicinarima koji zloupotrebljavaju svoje znanje i titule i svesno dovede građane u zabludu.

- Svi ovi lekari "zaboravljaju" da napomenu svoju struku! Nećete ići kod psihijatra da vam operiše slepo crevo, pa zašto biste istog slušali o infektologiji? To su obrazovani ljudi koji rečima mogu lako da zavedu narod, ali ako imaju tako dobre namere kao što predstavljaju, zašto ne pričaju o granama medicine u kojima su stručni? Nismo čuli još nijednog epidemiologa da je protiv vakcinacije! Pitanje je šta je motiv tih ljudi, neki na taj način prikupljaju sledbenike i političke poene, neki se samopromovišu u proroke i mesije, kaže Kubiček i objašnjava tehniku manipulacije koju oni najčešće koriste:

- Na jedan narativ protiv vakcina dodaju druge zavereničke priče i teorije, nadograđuju sa političkim i ekonomskim zaverama, čipovanjem, vanzemaljcima i na taj način oko sebe skupljaju širu zajednicu ljudi kada uvezuju više stvari.

Ovo su neki od zdravstvenih radnika koji su javno iznosili stavove protiv vakcine.

Dr Jovana Stojković

FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJAText

Jovana Stojković

Stojković je uhapšena u svom stanu upravo zbog širenja panike i straha. Pored nje policija je privela na saslušanje u SBPOK još četiri antivakcinaša.

Liderka pokreta "Živim za Srbiju" bila je jedna od najžešćih protivnika MMR vakcine, a 2017. godine je zbog antivakcinaške kampanje broj vakcinisane dece protiv malih boginja pao ispod 95 odsto pa je te i naredne godine u Srbiji bilo više od 6.000 zaraženih osoba, a 15 je umrlo od ove bolesti.

Miroljub Petrović

FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Miroljub Petrović

Miroljub Petrović, inženjer geologije i doktor filozofije izjavio je da "vakcine imaju pagansko poreklo".

- Ljudi su verovali da se isto istim leči, ljuta biljka na ljutu ranu. Čoveku se preko vakcine ubrizgava mala količina otrova. Vakcine su razblaženi gnoj bolesnih životinja svinja, krava, konja, a postoje i sintetičke, koje koriste izazivače bolesti koji su oslabljeni i ubrizgavaju se u telo čoveka i provociraju imunosistem da stvara antitela, kazao je Petrović.

Dr Nada Kostić

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Dr Nada Kostić

Dr Nada Kostić, endokrinolog internista koja je poznata i kao "preletačica" pošto je promenila čak osam stranaka, ali je ostala upamćena i kao ministarka zdravlja.

- Nije to sada slučajno došao neki virus iz prirode pa je tako došao i zarazio ljude u 221 zemlji. Jasno je da postoji pozadina, i vi to znate. Gase mreže, gase Jutjub. Meni je sve juče bilo ugašeno. Ništa loše nisam pričala, samo kad pomenem: 5 - G MREŽU ili kad pomenem reč VAK -CI -NA - CI -JA odmah blokira i briše. Isto tako sve ono što smo uspeli da saznamo od svetskih naučnika od Nobelovaca i velikih imena sve to ne može sada da se pročita - izgovorila je Kostić na početku epidemije i to ne bilo gde, već u Skupštini Srbije, čiji je poslanik.

Maja Volk

FOTO: D. DANILOVIĆ / RAS SRBIJA

Maja Volk

Maja Volk, scenarista, pisac, doktor nauka i univerzitetski profesor izjavila je da je "korona dignuta na nivo zastrašivanja da bi se ljudi učinili nemoćnim i uplašenim.

- Svake godine druga mutacija, drugi virus. To je fina industrija koja nema kraja. Vakcina ne daje zaštitu za ceo život. Koliko god da se medicina trudi, vakcina ne može biti isto što i priroda. Ja sam protivnik prinudnog vakcinisanja i sve većeg broja obaveznih vakcina iz godine u godinu, rekla je Volk.

Mila Alečković

FOTO: PRINTSCREEN / RAS SRBIJA

Klinički psiholog i političar Mila Alečković koja je u jutarnjem programu na televiziji K1 izrekla niz, najblaženo rečeno, neuračunljivih stavova je, između ostalog, rekla da ne poštuje nijednu protivepidemiološku meru.

- Lečim ljude koji se boje! Objašnjavam da može da se leči protokolom! (Navela spisak lekova, od kojih mnogi dokazano ne deluju protiv koronavirusa.) Ovaj virus se onesposobljava za pet dana ako uzimate te lekove! Nikakva vakcina vam ne treba! – rekla je Alečković.

https://youtu.be/gfM2E1eMzh4

Al Jazeera English
7.2M subscribers
The US vaccination campaign has now reached more than 93 million people - just shy of 20 percent of the population.
Two million people are being vaccinated every day, but the number of those rejecting the vaccine is also sizeable.
And as Al Jazeera's Rob Reynolds found out, it is tangled up in party politics and conspiracy theories.
-
JOHN David
1 week ago
Truth seekers use "Brand new tube" not Youtube which is no longer the company it was designed to be.

7

MY VIDEOS
MY VIDEOS
3 weeks ago
OK LETS PUT THIS WOMAN TO THE TEST. WILL SHE TAKE LIABILITY FOR ALL THE PEOPLE WHO HAVE HAD THE VACCINE AND DIED?

13

Cheng Chiu
Cheng Chiu
3 weeks ago
Isn't the main point that people are smart enough not to trust the government as they are untrust worthy? Noone addressed the fact that they have lowered educational standards in America year after year? Noone cares about education but asks 'Why people like this around? Why they dumb?", society At its finest.

11

NISHANT KUMAR
NISHANT KUMAR
3 weeks ago
Remember the time when people used to be smart


Feeling old yet?

15

Connor Fu
Connor Fu
1 week ago
The reason why COVID isn't going away for a while is becuz of these bucketheads

6

Hebrew For Christ
Hebrew For Christ
3 weeks ago
Love it

4

Benjamin Gal-Or
Benjamin Gal-Or
2 hours ago
\\\\\ Some Posts Deliberately Hide CORONA DEATHS RATES, CDR, and TRENDING HISTORY, EXAMPLES /////

A: - US - Oct 22/20 CDR 2.75; Nov 3/20 1.75 v. today 1.81 & border Mix w CDR-MXC-9.07 Induces-Up?
OTHER CDR HISTORY-TRENDS from Oct 22 to Dec 4/20, or later, vs. CDR Today, Ap 3/21:

- Itly 5.47/3.04 - Grm 1.97/2.70 - Brzl 2.89/2.54 - Cnd 4.30/2.32 - Swd 4.78/1.66 - UK 4.51/2.91 - Chn 5.39/5.14 - AU 3.28/3.10 - Sp 2.89/2.30 - Fr 2.69/2.03 - NL 2.11/1.29 - Finl 2.20/1.07 - Mxc 8.51/9.07 - Rus 1.96/ 2.19 - Iran-5.69/3.31**. REALLY SORRY, under 'in' space-limits of a post, the next data can't include history-trends.

B: LOW CDR COUNTRIES TODAY: - SNG 0.05- MNG 0.10- BUT 0.11- SBR 0.13- QTR 0.16- SCL 0.56- ERT 0.30-UAE 0.32- MLD 0.27- BHRN 0.36- CURC 0.46- TLN 0.33- MALA 0.37- CYM 0.40 - ICL 0.47- SMRT 0.72- FG 0.54- CYP 0.62- CUB 0.55- SVNC 0.57- SLNK 0.61- NRW 0.69- KWT 0.57- BORA 0.76- ISR 0.75- USB 0.76- UGN 0.82- GHN 0.82- EST 0.85- ARUB 0.90- URG 0.93- TWN 0.96- TRK 0.94- ANDR 0.96.

C: HIGH CDR COUNTRIES TODAY: - VNZ 1.00- DNM 1.05- OMN 1.04- JOR 1.13- BRBD 1.15- NMB 1.19- NZ 1.04- IND 1.32- CST 1.36- AZR 1.36- ETP 1.38- LBY 1.67- INDN 1.70- HK 1.78- KNY 1.60- SK 1.66- ARM 1.82- AST 1.70- ALB 1.79- SAR 1.71- SWS 1.71- MRC 1.78- JP 1.92- IRL 1.99- PHL 1.71- PRT 2.05 - POL 2.27- ARG 2.36- ROM 2.47- BLG 2.59- CLM 2.63- CHL 2.32- GRC 3.05- SAF 3.41- GTM 3.52- TNS 3.46- PRU 3.34- BLV 4.49- EQ 5.09- SDN 6.85- SYR 6.67..


D B
D B
2 weeks ago
Don't believe in science while they're shooting videos on their smartphone!?!

9

Ashwin Ramesh
Ashwin Ramesh
1 week ago
Just feel sad for those kids who'll have it imprinted in their minds about all this by their lunatic parents


Mega DP
Mega DP
2 weeks ago
1:54 his eyes show the effects of taking the vaccine

5

Fastfunpoker Jamie
Fastfunpoker Jamie
5 hours ago
The science aka no long term studies


Mountain Life
Mountain Life
1 week ago
No Vax

4

Nat L1
Nat L1
3 weeks ago
Once upon a time, people had to present a thorough vaccination card to enter USA.

13

Gustaf A
Gustaf A
2 weeks ago
6:19 why?...

1

K B
K B
2 weeks ago
How many of the anti-vaxxers question the additives in processed foods ?

10

Fatmir Umer
Fatmir Umer
3 weeks ago
1 year old vacine?

7

AUSPICIOUS KONDOR
AUSPICIOUS KONDOR
3 weeks ago
“The microbe is nothing. The terrain is everything.” Louis Pasteur (1822-1895)

6

Ahmad Ahmad
Ahmad Ahmad
4 days ago
Same people feeding us poison at the supermarkets and seedless "Organic" foods are giving us this vaccine:/ ha

2

Ken Fu
Ken Fu
3 weeks ago
than do it like trump drink weird sh.. GOLDEN JUICE!"

1

Name Name
Name Name
23 hours ago
....more SNL material lol...

'Vaccines won't work': US virologist breaks down COVID-19, how to curb spread 4,387,947 views•Mar 18, 2020; 16:04 min.

https://www.youtube.com/watch?v=LVBc7-Te_yA
'Vaccines won't work': US virologist breaks down COVID-19, how to curb spread
4,387,947 views•Mar 18, 2020 , 16:04 min.
-
THE KOREA TIMES 코리아타임스
85.4K subscribers
Lessons learned from Dr. Djaballah about the COVID-19, caused by the SAR-CoV2 virus, can be summed up in several notes. Check out the video interview with Dr. Djaballah for more in depth.

- How much do we know about this virus?
- Where far are we from developing a vaccine?
- Who holds the key to understanding the nature of COVID-19?
- The debate: Mask or no mask?
- Why don't we have a vaccine for SARS-CoV1 yet?
- Can we stop the spread? How?
- Lessons to learn from the COVID-19 outbreak.
.
.
.
### Our SECOND interview with Dr. Djaballah is also out!!
The 2nd video touches upon many theories and misinformation spreading out there about the virus.
-
📩For more coronavirus related stories to share, contact the reporter: minlee@koreatimes.co.kr


The Korea Times is Korea's most influential and the oldest independent English-language daily. We deliver the latest information on all events and stories taking place in Korea.

* To visit our website: http://www.koreatimes.co.kr/
-
Carrie Fawcett
1 year ago
I love the humility and respect of this interviewer. She did not interrupt him once, she just let him speak. I wish all interviewers could be like her.

3.2K

Felipe Kennedy
Felipe Kennedy
5 days ago
this is a serious and honest man, there's no satanic agenda being defended by him, perfect breakdown of the virus, thank you.

11

rk ow
rk ow
1 month ago
This young lady knows how it's done. Most of them ask a question then interrupt them as often as possible.

76

Carlos Lopez
Carlos Lopez
2 weeks ago
Just a good Man, we need more people like him on this earth.

42

Octaviana Panait
Octaviana Panait
2 months ago (edited)
I want to breed free outside, on the street...not with damn mask...I keep the social distancy but I don't want a mask on a street where I'm talking with nobody..

61

MOMS Mushrooms Jody Foster
MOMS Mushrooms Jody Foster
11 months ago
This man is being honest. He telling you having a strong healthy immune system is the answer!

892

Antzy0001
Antzy0001
1 month ago
Here we are 10 months later and we are being held hostage by fearful people. Our politicians are mostly well over 50 and at higher risk.

136

Infinite Eyes
Infinite Eyes
1 week ago
I would like to know how the new variant got to Mississippi. This is the weirdest times ever, I still feel this whole thing is a man made virus.

16

Tiger Pisces
Tiger Pisces
1 month ago
Repeat this and forward this fast before the “cone of silence” police delete this interview!

18

Esti Allina-Turnauer
Esti Allina-Turnauer
1 month ago
I wonder if there’s a more recent video of this doctor incorporating what’s been learned in the last 10 months.

181

René van der Gijp
René van der Gijp
1 year ago
He has tell me more in 16 min then my goverment did in 2 months

966

Jane Wright
Jane Wright
2 weeks ago
Zach bush MD saying same and worth checking his 'what happened last year' webinar and del big tree interview X so grateful for these people who truly care about our well being xxxx🙏💚🌎🌈

18

Mary Ciraso
Mary Ciraso
2 months ago
Very good interview! The man was on his game!!!! No inflation, no arrogance, just a humble truth!!!! I never listen all the way through...but I did here...

130

Heide-Raquel Fuss
Heide-Raquel Fuss
2 months ago (edited)
This man is so truthfull. Very educated, humble. Thank you sir.

121

happy lady
happy lady
3 weeks ago
The elderly and weaken immune systems are always told to get flu shots. These are also the ones attacked most by Covid. Could there be a link? They were pushing flu shots before the Covid broke out.

11

PPS076 Reviews
PPS076 Reviews
1 year ago (edited)
“Your immune system is really what’s protecting you” enough said! 04:12

936

Thomas Jr. C.
Thomas Jr. C.
2 days ago
“China is not forthcoming with a lot of information.”

China is also forthcoming with a lot of disinformation.

5

david bb
david bb
1 month ago
thank you sir for being so honest about coronavirus vaccines. it's making or boosting our immune system, and we can fight the virus. ❤️

20

Kandice Klein
Kandice Klein
2 months ago
This is the smartest interview I have heard... I should’ve listen to this a long time ago ...great interviewer also

160

Carmen Falkenburg
Carmen Falkenburg
2 months ago
Great journalism and lovely voice with clarity. A genius doctor

39


-

US Virologist Debunks COVID-19 Myths|PT.2 82,733 views•Apr 29, 2020; 15:32 min.

https://www.youtube.com/watch?v=JF0fAWNwuX4&t=0s
US Virologist Debunks COVID-19 Myths|PT.2
82,733 views•Apr 29, 2020, 15:32 min.
- THE KOREA TIMES 코리아타임스
85.4K subscribers
Our second interview with Dr. Djaballah, a virologist based in New York, following our previous video on issues surrounding the coronavirus touches upon many theories and misinformation spreading out there about the virus. If you want to know more in-depth, check out the video.

[What You Will Learn]

- Latest scientific discoveries on the novel coronavirus
- How are COVID-19 patients being treated? Survival rate?
- Is a vaccine really coming in 2 years time?
- Myth.1: Can a virus like SARS-CoV2 be engineered at a lab?
- Myth.2: Is the coronavirus a bioweapon created in China?
- What is China hiding?
- Will there really be a 'Second Wave' of COVID-19 outbreak?



Dr. Hakim Djaballah is an Algerian-born American molecular pharmacologist and technologist with expertise in virology and oncology. Dr. Djaballah is a thought leader on drug discovery and development and sits on several advisory boards. He is the co-founder, president and CEO of Keren Therapeutics, a startup company dedicated to the science of aging. Formerly, Dr. Djaballah was the CEO of the Pasteur Institute in Korea, a transnational research institute with a focus on infectious diseases and oncology. Prior to his move to South Korea, Dr. Djaballah was affiliated with the Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC) in New York, USA. MSKCC is the oldest cancer treatment and research institution, founded in 1884. Dr. Djaballah holds a BSc degree from the University of Birmingham (England) and a doctorate degree from the University of Leicester (England).
.
.
.
📩For more coronavirus related stories to share, contact the reporter: minlee@koreatimes.co.kr
.
.
.
The Korea Times is Korea's most influential and the oldest independent English-language daily. We deliver the latest information on all events and stories taking place in Korea.
-
John Brinkley
10 months ago
I got sick in September I had pneumonia.ive kinda gotten better but it knocked all my strength and endurance out. It's may 21st today....take care and stay healthy .

1

Aucuneidee Jsp
Aucuneidee Jsp
10 months ago
Very nice interview: pertinent questions, clever journalist and informative answers given by a virologist. I would only change the background music which induces a lower touch.

9

LifeLessons
LifeLessons
11 months ago
Please avoid crowded places and stay safe!❤

14

May Khoo
May Khoo
1 month ago (edited)
An eye opener! I agree with the '20 second spotlight fame'!


Rain Pebble
Rain Pebble
10 months ago (edited)
I still think that it was created in a lab

13

The Casual Citizen
The Casual Citizen
10 months ago
Dr. Djaballah made no mention of "gain of function". The Dr. Shi Zhengli from the Wuhan Institute of Virology attended a study at the University North Carolina lab in Chapel Hill, North Carolina. There were gain of function manipulations being done to a similar virus. That study was stopped because it was deemed too dangerous. Dr. Shi Zhengli returned to her lab in Wuhan and the COVID-19 out break occurred shortly after.

4

John Bowman
John Bowman
10 months ago
Good info about the Tesla engineers travel and there being early cases. Its too early to know a lot more concrete stuff. He did not discuss the gain of function research at the Wuhan Lab...that's a problem...


Ronald Garrison
Ronald Garrison
10 months ago
7:35 Kudos X kudos to that interviewer for directly asking that question about accidental escape from a lab. Very important.

6

celestialfix
celestialfix
10 months ago
Min-Young is a great interviewer. Great info here.

5

ダニエラDaniela
ダニエラDaniela
10 months ago
uhm... as far as I remember a German virologist (C. Drosten, one main field of study: coronaviruses) told in a video that common human coronaviruses (like OC43 or E229, I guess that were their names) are known to show more activity in the cold season.

Of course, might be I'm not remembering well enough, I'm sorry.

1

Mila Mila
Mila Mila
10 months ago
The music in the background is irritating! I hade to skip listenenig😥

18

Peta Gonkyi
Peta Gonkyi
11 months ago
What if the P4 Lab at Wuhan is substandard as some have argued?

8

Patrick McLean
Patrick McLean
10 months ago (edited)
Great interview. good job. i find it alarming he refers to the virus as 'them'

1

vanix Cerna
vanix Cerna
11 months ago
I love the way she speaks 😍

7

Ronald Garrison
Ronald Garrison
10 months ago
I don't know when I've hit the like button on something so scary.

3

Annalisa Gomes
Annalisa Gomes
10 months ago (edited)
Joanna Sayco and all others
: "You've been looking for Patient Zero, while He/She maybe dead and Don't know if it's Zero or 10 and all dead.. What now?"
All have been burned but they have what you called medical records. Data means information. He was not looking for flesh, bones ashes, or bodies.

1

Akiyoshi Gidokyo
Akiyoshi Gidokyo
11 months ago
love her voice

3

James
James
10 months ago
Every melting Glacier on earth is revealing ancient everything. Only a matter of time before some animals drink this old water and who knows what. Normally glaciers melt off the new freshly fallen snow but now it's that old ice from long ago can't tell what is in there

5

Koala Bear
Koala Bear
11 months ago
I am suprised this guy is not taking over Tedro at WHO.

15

Brad Rich
Brad Rich
10 months ago
A virus can’t learn, or want to do anything. Assigning human characteristics is . Perhaps that’s an analogy. Our own

2



-

Can you explain zero  liability from these mega corporation's? , while I can face jail if I drive down the road without insurance.

Are you still undecided about the COVID-19 vaccines? | TMC DOCumentaries 258,834 views•Feb 10, 2021; 35:30 min.

Are you still undecided about the COVID-19 vaccines? | TMC DOCumentaries
258,834 views•Feb 10, 2021; 35:30 min.
https://www.youtube.com/watch?v=6Tys9C-Mpuw
-
The Medical City
3.78K subscribers
The COVID-19 vaccines are arriving soon, and yet you don’t know which variant you prefer, and if at all, you will raise your hand for it.

Imagine yourself consulting your trusted doctor about the PROs and CONs of the different vaccines – this is exactly what that conversation will sound like.
-
Barnia Burton
1 month ago
They don’t know the affect of it down the line. Not for me.

95

Elder Wright
Elder Wright
1 week ago
Be wise as serpents. Pray and take your Vit D

62

Hughena da Silva
Hughena da Silva
1 month ago
No test and no vaccination for me....ever....
From Portugal.

189

Paul Hudson
Paul Hudson
1 month ago
The fox told the hens: “Don’t worry I’m safe!” 🌺☦️🌺

107

canyoncreekster
canyoncreekster
1 month ago
Can you explain zero liability from these mega corporation,s? while I can face jail if i drive down the road without insurance.

124

randy v
randy v
1 month ago
I don’t mind waiting 2 years. We will know more by then.

194

nelskye sky
nelskye sky
1 week ago
I am more than convinced to not have this vaccine!

55

101snapper
101snapper
1 month ago
The culling is just beginning - wait until it’s really rolled out and give it 12 months when they’re exposed to a coronavirus

62

Dizzy Daydream
Dizzy Daydream
1 month ago
I’m a front line healthcare worker in the UK. The risk/benefit analysis is as follows: carry on practicing as I have throughout the whole pandemic caring for COVID + patients on an almost daily basis and never getting COVID-19...ever. I am tested at least twice a week and every test has been negative. Or choose to have a vaccine that has no long term data on the effects or safety to the human body at the cellular level. It’s a case of every vaccine manufacturer telling us they are safe because they just want to sell their vaccines. I can’t understand why our governments are allowing this mass inoculation when we just don’t know how they will affect us in 15 years or longer.

28

Bal Pinoy
Bal Pinoy
1 month ago
They are PAID to make these claims, making it appear SAFE and EFFECTIVE. Then the question is HOW MUCH DID THEY PAY YOU TO ADVERTISE? bwahahahaha

50

Alex Zabala
Alex Zabala
6 days ago
"I don't think this boy had ever been to medical school."...quote from Toy Story.

7

Christian CdeB
Christian CdeB
1 month ago
THEY DON’T EVEN MEET THE DEFINITION OF A VACCINE!

41

michaela Vincent
michaela Vincent
1 day ago
With the Swiss cheese model you actually make the virus stronger because only the strongest parts of it survive!!!


Lourdes Gayas
Lourdes Gayas
6 days ago
The safest thing to do is boasts your immune system and avoid closed crowded places.

13

Teresa D
Teresa D
1 month ago
Thats why we are in medical experiment

131

Franski7
Franski7
1 week ago
Marketing is the key word here. When he talks about phase four marketing ,it's all about the buck.

14

Sadie F
Sadie F
3 days ago
If phase 3 was not cut short, then why is it “ongoing” and not done, literally his next words.

1

Médiatique Video
Médiatique Video
1 month ago (edited)
Negative ghost rider, won't be playing games with my health (which is first wealth).

14

Jessica Arverne
Jessica Arverne
1 month ago
Incredibly, if you look at the Pfizer BioNTech SE Clinical Study Trial on the US National Library of Medicine Clinical Trials database, you will notice something very odd, which is that the Estimated Study Completion Date is on January 31st 2023. This is:
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
“the date on which the last participant in a clinical study was examined or received an intervention/treatment to collect final data for the primary outcome measures, secondary outcome measures, and adverse events.”
In other words, the medium to long-term side effects of this product cannot possibly be known, because the study is still ongoing. The long and short of it, as Professor Sucharit Bhakdi points out in this excellent interview (watch it soon before the YouTube Gatekeepers scrub it) is this: every single person now getting these jabs is effectively an unwitting test subject in the largest medical experiment ever carried out, having been asked to give their consent to receive a product injected into their bodies without being properly informed as to the status of the product.
https://www.youtube.com/watch?v=SOFHlVmACJo

46

Mrbobinge
Mrbobinge
1 month ago
Seasonal Influenza has died. Hooray!. But Covid terror has replaced it. Boo! Is it unreasonable to be suspicious that 'Covid terror' has replaced 'Seasonal Flu nuisance' ?

54

Sami odlucite!(You be the judge!)
Sami odlucite!(You be the judge!)

Share this page