гени све памте

http://www.sedmica.me/tzjrt/

МЕДИЦИНА БУДУЋНОСТИ

ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ: Пазите шта причате, гени све памте! Пише:Магазин -

Пише:

Магазин - Седмица

ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ

ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ

 -

Оснивач нове научне гране која се зове таласна генетика, др Пјотр Гарјајев, ових дана гостује у Београду у организацији Центра за изучавање наслеђа Николе Тесле кога сматра оцем квантне медицине. Из предавања које је овај руски академик одржао у Српском љекарском друштву, издвојили смо најзанимљивије дјелове

-Молекули ДНК раде као антене и примају информације из космоса. А космос је холограм који садржи све информације, о свему што постоји, укључујући све људе од рођења до смрти. ДНК генерише радио-таласе и ласерске зраке који граде информационе холограме. Тако је сваки организам отворен за утицај космоса, универзума.

-Људи не схватају повезаност ријечи које изговарају и онога што им се догађа у животу. Главна структура човјека је ријеч, која има директан утицај на наш генетски апарат. ДНК осјећа ријеч и њен смисао, све што мислимо и кажемо утискује се у таласни ген, то јест таласно-генетски програм који мијења наслеђе сваке ћелије у једном или другом смјеру. Ако је ријеч пуна негативних значења, структура ДНК почиње да мутира и потомцима се већ предаје деформисана. Акумулација таквих негативних особина може се назвати „програм самоуништења“.

-Према нашим истраживањима, клетва узрокује мутагено дејство слично радиоактивном зрачењу од 1000 рендген. Човјек као вајар ваја свој генетски апарат и одговарајућу информацију преноси следећем покољењу. Ако је она негативна, онда из генерације у генерацију, као што од грудве снијега постаје лавина, расте и саморазарајуће утиче на потомке.

-Језик је колективни ум, он формира како посебну личност, тако и менталитет нације у цјелини. Зато је важно знати утицај језика не само на ДНК човјека, већ и утицај на ДНК народа – чувати свој језик као зјеницу ока, није случајна изрека.

-Створили смо ласерске технологије које копирају и емитују процесе који се дешавају у хромозомима наших ћелија. Очитамо човјекове личне генетске информације. Открили смо двије непознате, необичне, врсте меморије молекула ДНК. Оне се користе у процесима регенрације органа и ткива, када је потребно да се орган „сјети“ и „поврати“ информацију из времена када је био здрав.

-Лабораторијским мишевима смо уништили панкреас који производи инсулин. Код њих се појавио дијабетес. Те животиње су могле да преживе највише недељу дана. Обновили смо уништене органе, користећи сопствени уређај, такозвани модел биокомпјутера, чији је главни дио ласер. Са њим је прочитана информација из панкреаса новорођених мишева и пренесена на мишеве који су били у агонији. Пренос је спроведен на растојању од 20 километара. Резултат тога је био да су сви мишеви оздравили.

-Исцељујемо и човјека на основу дијагнозе пацијента и фотографије до 7. године старости. Фотографија је „нежива материја“, али информација која је била уграђена у њу у тренутку снимања и даље постоји. Генетска информација са фотографије се скида ласерским технологијама, преводи се у звук и поставља на индивидуалну матрицу уз још много потребних податка. Матрица представља квантни звучни одраз његовог здравственог стања. Она „тјера“ ћелије да се сјете да су некад биле здраве, а ћелије памте, исто као и вода. Матрицом се регениришу органи, подмлађују се и доводе у стање исцељености.  Звуци са матрице подсјећају на радио-таласе, као када тражите неку радио-станицу, али су то љековити звуци, које пацијенти слушају по упутству. Најбоље стање за пријем ових информација је док пацијент спава.

-Не постоји још правна основа за коришћење ове методе, али у експериментима са добровољцима постижемо охрабрујуће резултате у регенерацији коже, зуба, ретина, оштећења кичмене мождине и много тога другог.

Talasna genetika - Na putu ka besmrtnosti 26,805 views•; 5:21 min; Sep 25, 2011

ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ -https://www.youtube.com/watch?v=uFn6D_YTHr8
Talasna genetika - Na putu ka besmrtnosti
26,805 views•Sep 25, 2011
-http://www.bebamur.com/​
На пути к бессмертию (2010)
Evo šta Garjaev kaže na pravu hajku koja se vodi protiv njega u Rusiji od strane "Komisije" koja je formirana da se razračuna sa pseudonaukom:

"Da li samo mene jure? Naravno da ne. Ovo je pravi naučni genocid.Progone G.I. Šipova genijalnog fizičara. Otjerali su u grob A.E. Akimova (tvorac teorije torzionog polja), Šipovovog saradnika. Sada je V.I. Petrik, jedan od najtalentovanijih naših naučnika, koga je takođe proganjala "Komisija", činjenično dokazao da "Komisija" dobija milione dolara (vjerovatno iz SAD) za sasijecanje u korjenu ključnih istraživanja u Rusiji.
Rusiju žele da pretvore u bezumno stado ovaca. Za to moraju iskorijeniti ostatke intelekta kod Rusa - ukloniti naučnike, a zatim sa Rusijom raditi ono što žele - Ugrabiti njezino nacionalno bogatstvo - naftu, zlato, dijamante, gas, drvo. Od Rusa napraviti robove, i realizovati ideju "zlatne milijarde" - hraneći ljude GM-proizvodima, i vakcinišući otrovom, ubijaju 5 milijardi " Morlocks -ova " da bi koristili milijardu "Eloi-a" (sjetite se pisca naučne fantastike H. G. Wells ). Totalni genocid na zemlji. Upravu je Krajon - moramo se ponovo roditi i iz pola životinjskog stanja preći u normalno, ljudsko, jer dolazi 2012. A lingvističko-talasna genetika će igrati u tome značajnu ulogu."

Один ли я преследуем? Нет, конечно. Это настоящий научный геноцид. Преследуют Г.И.Шипова, гениального физика. Свели в могилу А.Е.Акимова, соратника Г.И.Шипова. Сейчас В.И.Петрик, один из талантливых наших ученых, тоже оболганный "комиссией", доказал фактически, что "комиссия" получает миллионы долларов (вероятно, из США), чтобы на корню подрубать ключевые научные исследования в России http://blog.dp.ru/post/772​
Россию хотят превратить в безмозглое стадо баранов. Для этого надо вытравить остатки интеллекта у Россиян - убрать ученых. И делай с Россией, что хочешь - грабь ее национальные богатства - нефть, золото, алмазы, газ, лес. Делай из Россиян рабов. И шире - реализуй идею "золотого миллиарда" - трави людей ГМ продуктами, вакцинируй ядами, убивай 5 миллиардов "морлоков" в угоду миллиарду толстосумов "эолов" (вспоминаем фантаста Г.Уэлса). Тотальный геноцид на Земле. Но прав Крайон - мы должны перерождаться из наполовину скотского состояния в нормальное, Человеческое, начиная с 2012 года. И Лингвистико-Волновая Генетика будет играть в этом не последнюю роль http://waytosoul.ru/node/3633​

RENE CAESAR INTERVIEWS PETER GARIAEV 09-19-2012 3,145 views•Sep 20, 2012; 29:39 min.

https://www.youtube.com/watch?v=auiPc4lqx08
RENE CAESAR INTERVIEWS PETER GARIAEV 09-19-2012
3,145 views•Sep 20, 2012; 29:39 min.
- rene Caesar
1.52K subscribers
http://www.wavegenome.com​

Dr. Irene Caesar interviews Dr. Peter Gariaev, Member of Russian Academy of Natural Sciences, Member of Russian Academy of Medical and Technical Sciences about HIS MOST RECENT RESEARCH, September 19, 2012, Moscow, Russian Federation.

Доктор Философских Наук Ирина Алексеевна Цезарь интервьюирует Петра Петровича Гаряева, Акад. Естественных Наук. Акад. Медицинских Наук, о его НЕДАВНИХ ЭКСПЕРИМЕНТАХ, 19 сентября, 2012 года, Москва, Российская Федерация.
-
Николай Черногоров
8 years ago
Консультанты-фмзики у него аховые.


qost1gue
qost1gue
8 years ago
неясно, каким образом можно использовать матрицы с фото выдающихся людей, если по словам самого же Петра Петровича, только фото ближайших родственников годится для создания таких матриц


Алексей Концевич
Алексей Концевич
8 years ago
Не ведают, что творят...


Игорь Евгеньевич
Игорь Евгеньевич
8 years ago
Гаряев интересный человек, он говорит необычные вещи. Надеюсь они смогут найти широкое практическое применение.


coolbeat2005
coolbeat2005
8 years ago
Частично согласен, у всех людей на планете должно быть ОСОЗНАНИЕ. Прежде чем выпускать в мир такие технологии как у Горяева, иначе Конец Света. Или наоборот?


Михаил Баранов
Михаил Баранов
8 years ago
А вот с фотографии кусочка сахара у этого как бы ученого то есть проекция «сахара» на водную среду так и не удалась … опыты не дали ожидаемого результат … так же очень сомнительны и другие доказательные пассажи …


Nina.
Nina.
8 years ago
Большое спасибо Петру Петровичу Гаряеву за то, что он профессионально занимается этой наукой, проводит эксперименты, честно делится с нами своими результатами.Только одно - но важное - кто и как воспользуется этими результатами - ведь так много корыстных людей в мире, у которых могут быть отвратительные интересы. Дай Бог - чтобы все эти технологии были в порядочных руках - всегда. Ещё раз - спасибо Вам, Пётр Петрович, успехов Вам и Вашим коллегам. Теперь есть уверенность - всё образуется.

1

coolbeat2005
coolbeat2005
8 years ago
Насколько гуманно возвращать менструальный цикл бабушкам?
Тоже самое и с молоком, может оно должно бродить а вы вмешиваетесь, и уже предлагаете что-то менять в индустрии.
История повторяется как и с ГМО...
Где контроль?
Или об этом не думаем, что будет когда Иудеии получат в руки эти технологии?
Начнут жить по 300лет? Это в лучшем случае, а в худшем уничтожат всё живое.
Из всего этого получится самое ужасное оружие за всю историю. Разве не так?


Владимир Спиридонов
Владимир Спиридонов
8 years ago
Уважаемый Пётр Петрович, без эзотерической науки – в которой описано то, что Вы показываете практически (показываете занимательно и в одной ипостаси!) и которую, науку, Вы несколько принизили в нескольких словах по ходу последнего Вашего интервью, отдав предпочтение частному, – всё же никак, наверное, не обойтись: есть риск получить Кащея, здорового и вполне бессмертного, и вполне безвольного.


Salt of the earth
Salt of the earth
8 years ago
Достижения в области исследования генетики -просто потрясают всякое воображение. Правда, продукты с ГМО наносят больше вреда организму человека, чем пользы.Можно сказать, что человек вошел во Святое Святых в своей одежде с улицы,не поменяв одежды.Чтобы не навредить человечеству, нужно сначала поменять своё мировоззрение и характер на Божий, стать подобным Христу.Потом только технологии могут принести пользу.

Share this page