PROCITAJTE OVO OZBILJNO UPOZORENJE, PRE NEGO SE SPUSTITE ISOD, NA POSTAVLJENE INFO MATERIJALE:

POSAVETUJTE SE SA SVOJIM LEKAROM I FARMACEUTOM PRE UPOTREBE SVIH POSTAVLJENIH PRIRODNIH(NARODNIH) PREPARATA NA OVOM SAJTU. ODGOVORNOST I ODLUKA O UPOTREBI PRIRODNIH PREPARATA SU ISKLJUCIVO VASA INFORMISANOST/NE-INFORMISANOST, VASE RESENJE O UPOTREBI I NACINU KORISCENJA, I VASE SU KONSEKVENCE USPEHA TJ. NEUSPEHA ZELJENIH REZULTATA. TAKODJE BUDITE SVESNI MOGUCNOSTI OD POJAVE NEZELNJIH REAKCIJA/ALERGIJA I TAKODJE OD STETNIH INTER-REAKCIJA PRIRODNIH PREPARATA SA DRUGIM PREPARATMA/LEKOVIMA KOJE ISTOVREMENO ILI NEPOSREDNO ZAJEDNO KORISTITE. ZATO SE DECIDIRANO UVEK, SAVETUJTE SA LEKAROM/FARMACEUTOM PRE SVAKOG RESENJA I UPOTREBE PRIRODNIH/NARODNIH/TRADICIONIH, "BABSKIH" I "LEKOVITIH" PREPARATA IZ PRIRODE. PRIJAVITE IM SVE SVOJE SIMPTOME, STA SVE UZIMATE OD LEKOVA/PRIRODNIH PREPARATA I STA NAMERAVATE DA ALTERNATIVNO UZIMATE, I TRAZITE INSTRUKCIJE ZA DALJE. SVI MI ZAJEDNO SMO KOLEKTIVNIM ZNANJEM, INFORMISANIJI, SLOBODNIJI, I PAMETNIJI. ZIVOT JE PUSTOLOVINA SA USPESIMA, NEUSPESIMA, USPONIMA, PADOVIMA, ZDRAVLJEM, BOLOESCU, RADJANJEM, I SMRCU, I SVI MI PLIVAMO U DAROVIMA PRIRIDE. PRIRODA JE ISTVREMENO I LEKOVITA I OPASNA/SMRTNA, I TREBA JOJ SE PRISTUPITI SA OPREZNOSCU I ZNANJEM. DUGOGODISNE NARODNO ISKUSTVO, MOZE, ALI I NE ZNACI LEKOVITOST I USPESNOST LECENJA PRIRODNIM PREPARATIMA. ZATO UVEK BUDITE OPTIMISTICNO SUMNJICAVI I OPREZNI. POSTOJE  SVETI LEKOVITO/DOBRONAMERNI, ALI TAKODJE I BESKRUPULOZNI LJUDI, KOJI VIDE MOGUCNOST LAZNOG OHRABRENJA I ZARADU NA TUDJOJ NESRECI, MUCI I BOLU. OTVORITE OCI, I SPOZNAJTE OVAJ NEVEROVATNO STVORENI I KOMPLEKSNI SVET LJUDSKOG CUDA I PRIRODE. COVEK JE NEVEROVATNA SUPER MASINA/KOMPJUTER, U KOME SE PARALELNO ODIGRAVAJU MULTI HEMISKI PROCESI I SISTEMI, KOJI SU  ZAVISNI JEDNO OD  DRUGIH U PROSTORU, SEKVENCI I VREMENU. NAUKA JE SPOZNALA SAMO JEDAN MALI PROCENAT SVEGA TOG CUDA, ZVANI COVEK/ZDRAVLJE I BOLEST. STOGA, NEKA VAM JE SVIMA SA BOGOM. SMIRENOSCU, KROTOSCU, PAMECU, I SRECOM.  DR. VIS.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O Grinjeama - ukratko:


GRINJE - Microskopski paraziti koji se hrane mrtvim celijama koze. Oni zive na madracima, posteljini, jastucima, pokrivacima, tepisima, zavesama i tapacir namestaju. Oni ne grizu, ne prenose bolesti, ali stavaraju svojim izmetom stetne alergene preradom izumrlih celija ljudske/zivotinjske koze. Oni svojim alergenom podsticu allergijske simptome kod astmaticara. Disajni simptomi koji ukazuju na prisustvo grinja u kucnom/krevetnom ambijentu su: kijanje, suvo kasljanje, stezanje u prsima, i kratkoca daha. Ocni problemi su:crvenilo, pojacano suzenje, svrabez, a kozni problemi su: osip, crvene takice propracene osecajem svrabeza. To sve ukazuje na prisustvo Grinja, i potrebu njihovog neutralisanja.

Sredstvo protiv Grinja:
Ne namestati krevete odah posle ustajanja, provetriti sobu, izloziti posteljinu suncu i tako ih dehidrirati i unistiti. Perite pokrivace i jastucnice svakih 14 dana. Upotrebite Etericna Esencijalna aromaticna ulja (Eukaliptusa ili Klincica/Karanfilica) u borbi protiv Grinja. Stavite u 700 ml- 1 litar vode (u rasprsivacu) 20 kapi etericno ulje Karangilica ili Eukaliptuse, a moze i miks oba ulja, promuckati u prskalici, i poprskajte dusek, tapacirung namestaja, tepihe, tj. sve sto se ne pere, a u masinu kada perete posteljinu/prekrivace dodati nekoliko kapi etericnog ulja u dozer za deterdzent sa praskom. Takodje za tepih koristite prasak sode bikarbone + 10 kapi Etericnog ulja, i kroz sito polako pospite po celom tepihu, i kroz pola sata usisajte ceo tepih, i to ce pomoci u resavanju/neutralisanju ovog mikroskopskog alergenskog parazita.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRINJE- NE IGNORŠITE IH Ovo su tri znaka da vam grinje opsedaju dom; 4:06 min.

Zivotna Sila
Published on Nov 17, 2017

Kako da uništite grinje iz svog madraca potpuno prirodno; 1:50 min.

ZELENA HRANA
Published on Jul 27, 2016

NAPRAVITE PRIRODNI SPREJ PROTIV GRINJA !!!! 2:43 MIN.

Kruna VD
Published on Oct 1, 2017

Share this page