Za samo 5 minuta izlečite dijabetes! 5:01 min.

Dr Dragana Cvejić
Published on Dec 21, 2016
Dr Dragana Cvejić
Dijabet nastaje kad u organizmu nedostaju 5 minerala a to su:
VANADIJUM
BAKAR
CINK
MANGAN
HROM
Potrebno vam je sledeće:
12 čili paprika(seite silin labayo)
2 sveža jajeta
1/2 kafenu kašiku morske soli
dodati 2.dcl.vode

Priprema:
Oprati paprike,dodati 2 sveža jajeta ,1/2kafene kašikice morske soli izblendujte u blenderu sa dodatnih 2.dcl.vode i popite na eks,iako je ljuto za 5 minuta svih 5 minerala će biti nadoknađeni!
Ovaj filipinski doktor kao i mnogi lekari prirodne medicine su već više puta potvrdili,da ne postoje ne izlečive bolesti samo neizlečivi bolesnici!
Ovaj napitak se pije dva puta mesečno uveče od 17-18h i narednih nedelju dana se ne meri šećer jer svi sastojci u startu će povisiti šećer,a i pritisak ali će te se osećati mnogo bolje!
Samo čisto ovaj napitak neće delovati ako ne počnete se hraniti zdravo,uklučujući ceđene sokove od voća i povrća očistiti jetru,creva bubrege i detoksikovati vaš um što je veoma važno u svakoj bolesti!
Živimo zdravo i budimo zdravi uz veganski režim ishrane!
Svo voće povrće i orašate plodove razne čajeve koje nam je Bog dao besplatno i svima je dostupno na ovoj našoj planeti!
Naučite da živite bez medikamenata jer se oni i prave od biljaka!
Srećno uz zdravlje iz prirode!
Category
People & Blogs
License
Standard YouTube License

LIJEK ZA DIJABETIS - ŠEČER U KRVI 100% LIJEČENJE; 3:04 min.

TRAVAR DOKI
Published on Dec 7, 2016
Dijabetis - Šečer u krvi na samom prvom uzimanje lijeka odma se može vidjeti da spada šeđer -smanji ga u velikoj količini . stime dajemo pravilo uzimanja i liječenja i naš lijek za korišćenje . uspešno u naj kračem roku liječimo . za one kji nejmaju da plate lijek dajemo i 50% popust . a onima koji su u asistenciju pomoči i bezplatno lijek .
Category
Howto & Style
License
Standard YouTube License

Articoka - BILJKA KOJA LIJEĆI ŠEČER I MASNOČU U KRVI

TRAVAR DOKI
7 months ago (edited)
U Svim komentarima jasno govore i u literaturi pise o ovoj biljki koja je lijekovita i ispitana na svakim medicinskim ustanovama za lijecenje smanjenje secera u krvi , ali dabi lijecili bolest treba par ljekovitih trava dodati u sastav .TRAVA SE ZOVE .& ARTICOKA & kao sto vec gospoca kometar pise o njoj ja svakome nudim recepte bezplatno ssamo treba biti ozbiljan prema lijkovima gospodo
-čićoka je pojenta koja je sama od sebe lijekovita ,kada se dodaju čini koji su ljekovite trave onda se da 100% izlijećiti dijabetis ,naravno sa prehranom održavanja , Zato kažemo recepti su vrlo važni terapija je 90 dana . i pakras se vrati u zdravom tkivu ,s našim uputama liječenju skidate isi trenutak naj veći dijabetis merenja . i nastavljate se dalje lijećiti . ako vas iteresira . na e mail . je kontakt apase javitie . sa telefonom i vašom slikom . je bez slike ne odgovoaramo .jer su ljudi postali ono što nebi trebalo . jer lijek ne poznaje granice niti polest koji se žele lijećiti .

Share this page