@kiza
Uz osiromašeni uraniju, chemtrailse, razna toksična isparenja, voće i povrće tretirano pesticidima, radijaciju od ogromnih antena po krovovima (transmitera), zračenja mobilnih telefona, računara, televizora, mikrotalasnih rerni... svega i svačega, dobro je da još uvek mrdamo. Mislim da je krajnje vreme da se mediji ozbiljno pozabave svim gore navedenim i informišu javnost o neželjenim dejstvima i fatalnim posledicama. Imamo zakon o zaštiti ćovekove okoline. truje nas kroz hranu, sa neba, sa vakcinama, i zakonom o pravu prvenstva pešaka na pešačkom prelazu. Svako zaustavljanje mot. vozila pred pešačkim prelazom rezultira povećenjem količine otrovnih gasova na prelazu. Kad je više vozila katastrofa. I niko se ne buni??? Da li je važnije pravo od zdravlja? U zadnjih 10 god.kod mene u ulici su svi umrli od raka...zivim u blizini Strazevice; @neko
Odgovorni za bombardovanje su oni koji su nas bombardovali, da bi oteli Kosovo. Nemoj da zamenjuješ teze, nisu to radili da bi uveli demokratiju u Srbiju, to se vidi. Zato ih trebamo tužiti, zbog svih umrlih, bolesnih, zbog drugih naroda kojima rade isto. Tužiti! Prikupiti podatke o bolesnima i umrlima i krenuti u tužbu, pa ma kako prodjemo, neka ne bude bez borbe.Treba im skinuti oreol boraca za demokratiju sa glave. Nije baš tako...
Jedini izvor koji decidno tvrdi da DU nije kancerogen je U.S. Department of Defense, dok već njihovi prvi saveznici, Britanci, upozoravaju da izloženost osiromašenom uranijumu povećava rizik od razvoja plućnog, limfnog i kancera mozga. Takodje ističu da udisnje prašine uranium-dioksida koji se jako teško izbacuje kasnije iz organizma, na duže staze predstavlja ozbiljan rizik za razvoj kancera pluća. Takodje, istakao bih da nisam stručnjak ni u jednoj od oblasti koju je naveo autor teksta, avio-inženjer sam, i komentar pišem samo na osnovu zapžanja da autor svoju tvrdnju bazira samo na jednom izvoru, dok druge zanemaruje. Izvor koji uzima za tvrdnju da DU nije kancerogen je isti onaj koji ima najviše interesa da to bude istina, Američka vojska koja najveći zagadjivač naše planete osiromašenim uranijumom.

KO KRIJE ISTINU OD SVETA: Naš lekar iz Švedske otkriva velike tajne do kojih je došao istraživanjem!

Gost na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" bio je DR. Jasmin Topalović, medicinski istraživač i nutricionista.

Čovek koji živi u Švedskoj i koji je tamo rođen, ali izuzetno dobro govori srpski jezik. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

https://youtu.be/x3rT-MvJ2wE

 

Kao i uvek, svaka reč vašeg cenjenog gosta kojeg visoko poštujem je iskrena i istinita. Ovakvi ljudi su bili potrebni uvek a naročito sada u ovo teško i složeno vreme puno prevara u svim oblastima života.Dr. Jasminu veliko hvala za sve što radi u cilju pomaganja ljudima i vraćanja nade u ozdravljenje.

37

Odslusala sam cijeli intervju sa gospodinom Topalovicem, mnogo mi se svidio ali sam se na kraju ipak razocarala jer sam se nadala bar nekom savjetu, bar nekom recepticu, pored ostalih problema koje imam najvise me interesuje gojaznost i dijabetes. Ocekivala sam bar neki konkretni savjet ili objasnjenje za bilo koji zdravstveni problem, medjutim na kraju krajeva nista od toga. da je barem ostavio broj tel. za kontakt kako bi svi oni koji su zainteresovani mogli pitati sta ih interesuje.

Koliko sam od svega razumela i jednostvano rečeno jeste da je;- LEK JE NAŠA HRANA - NAŠA HRANA JE MEDECINA!

Ovo sto kaze Doktor to je istina jer kako kazu izreka "kakve su ti misli takav ti je i zivot ".

Dr Jasmin Topalović OVO JE UDAR NA ZDRAV RAZUM - Postali smo taoci globalistički izmišljotina, vladari iz senke žele da nam nametnu to zlo! Jasmin je u ovoj emisiji pokazao više primera brzog i efikastnog poboljšanja zdravlja koji su još neki primeri savršenstva Metoda Funtastiq Života, koji se širi oko sveta i pomaže ljudima da žive jedan funtastiq život, gde god se nalaze.

Druga emisija Dr FUNTASTIQ, Jasmin Topalović na Youtube kanalu - Nauka i Misterije Balkan Vrlo jaka emisija gde je Dr FUNTASTIQ, Jasmin Topalović, odkrijo velike tajne zdravlja, kao pravu istinu visokog pritiska, kolesterola, stresa i mnogo više. Gledajte ovde..... Svedočanstva o FuntastiqLife metodu

Gost na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" bio je Jasmin Topalović, medicinski istraživač i nutricionista. Čovek koji živi u Švedskoj i koji je tamo rođen, ali izuzetno dobro govori srpski jezik. ... SAD U 21 UŽIVO - DISKUSIJA NA TWITTER SPEJSU - SLOBODA I ZDRAVLJE ČOVEKA Drži Dr Funtastiq Jasmin Topalović i Bojan Ljepoja ...

WARNING!!!

THIS BELLOW, IS JUST A COMPILATION OF INFORMATION AS THEY COME IN THE ETHER. BE HAPPY, HEALTHY, JOYFULL, AND HAVE A GRACE OF GOD/HOLLY SPIRIT IN YOU. GOOD LUCK!!! dR. VIS.

=============================================================================

NANO TEHNOLOGIJA!!

 7NEWS Australia

 Australian scientists are celebrating the discovery of a powerful new treatment for cancer. The trial drug targets cancer cells directly, and promises to extend, even save lives of patients.

https://youtu.be/7olhL-8Z4Vk

 

#9News #BreakingNews #NineNewsAustralia

New cancer calculator giving hope to patients | 9 News Australia

Melanoma patients whose cancer has spread can now find out if immunotherapy will work for them before the treatment even begins, thanks to a world-first, Australian-developed calculator that predicts a patient's repsonse to the treatement.

=================================================================================

New treatment option for breast cancer patients sparks hope | SBS News

Jun 21, 2022

There could soon be a new treatment option for women diagnosed with an aggressive and difficult-to-treat form of breast cancer. Scientists at the Garvan Institute are beginning clinical trials with an experimental drug that's designed to make triple negative breast cancer more responsive to chemotherapy.

=============================================================================

Nanoparticles for Cancer Treatment Video - Brigham and Women's Hospital\

Brigham And Women's Hospital

Nanoparticles have a unique ability to target cancer cells and wipe out tumors. At Brigham and Womens Hospital, development of these new technologies holds tremendous promise for cancer treatment.

I love all the guys that worked to develop this cure! It would make the world a fantastic place if nobody dies of cancer anymore. I absolutely love you guys!

Is nanomedicine used in any hospital in Texas? Has it cured cancer patients?

What is the difference between this and the research of Angela Zhang?

==============================================================================

Share this page